KONFERENCIJA

IDC će u Opatiji okupiti direktore informatike iz regije

07.08.2014 u 06:49

Bionic
Reading

Vodeći regionalni IT menadžeri potvrdili su svoje sudjelovanje na prvoj regionalnoj konferenciji direktora informatike 'IDC Adriatics EXPO 2014', koju u razdoblju od 10. do 12 rujna ove godine u Opatiji organizira analitička tvrtka IDC Adriatics

Goran Ujević iz Zvijezde, Dražen Milković iz Dalekovoda, Miroslav Madžarić iz KBC-a Zagreb, Semir Ibrahimović iz Bosna Bank International, Boris Šušmak iz Luke Koper i mnogi drugi sudjelovat će kao panelisti.

Saša Cvetojević
osigurat će sudionicima testne vožnje električnim automobilom Tesla, a u svom predavanju govoriti o investicijama i ulaganju u znanje.


Konferencija IDC Adriatics EXPO 2014 po prvi puta će organizirati individualne sastanke koji će omogućiti brzu i izravnu razmjenu poslovnih iskustava i otvoriti vrata investicijskim procesima između zemalja Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Albanije i Kosova. Broj konferencijskih sudionika ograničen je na 150.

Tijekom konferencije bit će održana dva panela s temama People Drive Performance - Best Practices in Managing the IT Team i IT to Drive Business Success. Konferencija će obrađivati teme investicija i IT-a, poslovanja u računalnom oblaku, outsourcinga, sigurnosti i zaštiti podataka, kako tehnologijom unaprijediti poslovanje, konkurentnosti kroz ICT i brojnim drugim temama.

Konferenciju će voditi IDC-evi stručnjaci Steven Frantzen, Jan Siroky, Ana Papež, Zorana Jurić, Alex Kwiatkowski, Tom Schwieters i Milan Kalal.

'Izravni susreti, brojni paneli i međusobna razmjena iskustava jedinstvena su prilika stvaranja zajedničkih smjernica korištenja tehnoloških noviteta kojima ćemo svi svjedočiti. Veselimo se dobrom odazivu sudionika te aktivnom sudjelovanju regionalnih strukovnih organizacija koje podržavaju naš projekt', istaknula je regionalna direktorica IDC Adriaticsa Ana Papež