NOVITETI

Huaweijev najnoviji MatePad 11 službeno predstavljen u Hrvatskoj

26.08.2021 u 15:22

Bionic
Reading

Prilagodljiv tablet prodavat će se po cijeni od 3.549 kuna, a pridružit će mu se niz vrlo korisnih periferija. Huawei je u sklopu promocije predstavio još nekoliko uređaja

Huawei MatePad 11 tablet službeno je predstavljen u Hrvatskoj. Ovaj Huaweijev tablet dolazi u Matte Grey boji, ima brzu Wi-Fi povezivost te niz pametnih funkcionalnosti.

Uređaj pokreće Snapdragon 865 uparen sa 6 GB RAM-a. Potencijalni kupci moći će ga kupiti u varijantama od 64 GB, 128 GB ili 256 GB zapremnine uz, naravno, opciju MicroSD proširenja koje podržava zapremninu do 1 TB.

Tablet je sada dostupan i na lokalnom tržištu po preporučenoj prodajnoj cijeni od 3.549,00 HRK. Uz tablet, korisnicima su na raspolaganju i M-Pencil pametna olovka po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 699,00 HRK te magnetna tipkovnica koja dolazi uz preporučenu prodajnu cijenu od 799,00 HRK.

Uz MatePad 11 tablet, predstavljeni su i drugi Huawei uređaji, MateBook X Pro (2021 edition), MateView, Display 23.8’’ monitor, MateStation S, a nazočni su imali priliku iz prve ruke testirati ih i saznati sve funkcionalnosti, performanse, značajke i mogućnosti ovih izvanrednih uređaja.

Huaweijev tablet ima brzinu osvježavanja od 120 Hz, a dobio je i dvostruki certifikat TÜV Rheinland koji jamče da je vid zaštićen, čak i nakon višesatnog rada na tabletu bez potrebe za promjenom načina prikaza.

Sinergija na više zaslona uključuje izravnu komunikaciju tableta i računala pružajući tri načina rada. Zrcalni način rada - projiciranje zaslona računala na tablet, prošireni način rada - savršen za dobiti drugi ekran za računalo i inovativni način rada - omogućava prijenos sadržaja poput teksta, fotografija te dokumenata. Tu je i korištenje i dijeljenje sadržaja između četiri aplikacije, te podrška prikaza dviju aplikacija na ekranu u isto vrijeme (funkcija split-screen).