NOVO SUČELJE TOUCHFLO

HTC Touch2 će pokazati svu snagu Windows Mobilea 6.5

02.09.2009 u 12:10

Bionic
Reading

HTC Corporation danas je predstavio HTC Touch2, kompaktan i moderan smartphone, jedan od prvih mobilnih telefona koji uključuje novi Microsoftov Windows operativni sustav za telefone

'HTC Touch2 donosi poznato dodirno iskustvo koje milijuni ljudi od njega i očekuju te se oslanjaju na HTC u svakodnevnom životu', rekao je Peter Chou, glavni izvršni direktor u HTC Corporationu i dodao: 'Bilo da je riječ o uspostavi poziva ili je jednostavno potrebno odgovoriti na važan e-mail, HTC Touch2 omogućava potpunu kontrolu.'

Napredni smartphone HTC Touch2 uključuje niz poboljšanja od ranijih modela ove kompanije. Primjerice, HTC TouchFLO poboljšano korisničko sučelje uključuje integrirano ažuriranje vremenske prognoze i brz dodirni pristup različitim popularnim aplikacijama. Osim toga, Touch2 uključuje Google Maps, YouTube te još mnogo toga.

Kao novi Windows telefon, HTC Touch2 demonstrira snagu u razmjeni poruka i pregledavanju interneta, zahvaljujući novom sustavu Windows Mobile 6.5. Omogućujući najbolje iskustvo korištenja e-maila koji se sinkronizira s Microsoft Exchangeom, imate mogućnost provjeriti i upravljati više računa e-maila.

S redizajniranim preglednikom Internet Explorer za mobitele, Touch2 vjerno prikazuje web stranice, omogućujući korisnicima da iskuse on-line sadržaj na način na koji je zamišljen da se vidi. HTC Touch2 uključuje dodirnu traku za zumiranje kojom se veličina teksta može prilagoditi korisničkim potrebama. Ugrađeni Internet Explorer za mobitele podržava Adobe Flash, omogućujući tako reprodukciju Flash video sadržaja, npr. na YouTubeu.

Uz ovaj Windows telefon moguće je preuzeti raznolike aplikacije preko novog servisa Windows Marketplace, a Microsoftova nova usluga My Phone omogućuje korisnicima da automatski i besplatno ažuriraju i sinkroniziraju slike, glazbu, kontakte i SMS poruke s uređaja na web.

HTC Touch2 najprije će biti dostupan 6. listopada na nekim tržištima, a u Europi i Aziji kasnije tijekom četvrtog kvartala.