Veliki iskorak u budućnost

HTC predstavlja novi 5G mobilni pametni hub: Ovo tehnološko čudo u Europu stiže dogodine

14.12.2018 u 15:31

Bionic
Reading

Novi hub ostvarit će sve prednosti nevjerojatnih 5G brzina i povezivosti u inovativnom, prijenosnom obliku za korištenje kod kuće, u pokretu, ali i na poslu, najavljuju u kompaniji

Operateri Sprint i Telstra koristit će HTC-ov 5G mobilni pametni hub. Riječ je o prvom takvom uređaju koji će raditi na 5G mrežama. Ovaj jedinstveni uređaj, koji će funkcionirati kao 5G mobilni hotspot, pametni uređaj i mnogo više, bit će predstavljen 2019.

TEHNO PROGNOZA

Kakva nas tehnološka budućnost očekuje u 2019. godini? Evo što predviđaju stručnjaci

Pogledaj galeriju

'HTC predvodi val inovacija za 5G mobilne tehnologije', kaže predsjednica i izvršna direktorica Cher Wang. 'Korisnici računaju na svoje pametne telefone, ali i operatere koji ih pokreću, pri svakodnevnoj upotrebi kod kuće i na poslu. Vjerujemo da će kroz više aplikacija tehnologija 5G u budućnosti još više pomoći povezati rješenja, stvarajući savršeno iskustvo uporabe pametnih telefona, uređaja za virtualnu i proširenu stvarnost, i više.'

Portabilnost, performanse, propusnost

HTC je razvio novi 5G hub koje će ostvariti prednosti nevjerojatnih 5G brzina i povezivosti u inovativnom, prijenosnom obliku za korištenje kod kuće, u pokretu, ali i na poslu. Ovaj jedinstven uređaj nudi portabilnost, visoke performanse, male latencije i visoku propusnost, a pogoni ga čipset Qualcomm Snapdragon 855+SDX 50.

On će korisnicima omogućiti korištenje mreža 5G na raznim uređajima - u pokretu, na poslu ili kod kuće - za brzu povezivost, dijeljenje sadržaja, zabavu i još mnogo toga. Ugrađeni gigabitni Ethernet priključak nudi mrežnu kompatibilnost, a veliki zaslon osjetljiv na dodir omogućit će jednostavnu upotrebu i napredno vizualno iskustvo.

Proširena i virtualna stvarnost

Uz mobilni 5G, HTC se priprema za buduću potpunu dostupnost visoko propusne multimedije i povezivih podatkovnih usluga. S 5G mobilnim pametnim hubom HTC je ponovno predvodnik u tehnologiji i pokretač buduće sveprisutnosti konvergentne tehnologije u proširenoj i virtualnoj stvarnosti, nudeći novu generaciju visoke propusnosti, niske latencije, usluga u stvarnom vremenu i aplikacija.

Europski partneri bit će poznati sljedeće godine, kao i dodatni detalji o samom uređaju, uključujući njegove značajke i specifikacije te datum isporuke.