MEĐU NAJBOLJIMA

Hrvatski 'ubojica PIN-ova' u finalu globalnog natjecanja

15.10.2015 u 06:29

Bionic
Reading

Hrvatska tvrtka Ostendo Consulting probila se sa svojim rješenjem za sigurnu dostavu PIN-a platne kartice elektroničkim putem među 15 regionalnih finalista u natjecanju UBS-a

U lovu na inovativna i revolucionarna rješenja koja će transformirati bankarsku industriju, švicarski bankarski gigant UBS pokrenuo je globalno natecanje 'The UBS Future of Finance Challenge'.

Traže najbolja rješenja u četiri skupine: učinkovitost u bankarstvu, korisnički doživljaj, sigurnost u bankarstvu i izgradnja superiornih bankarskih proizvoda.

Hrvatska tvrtka Ostendo Consulting probila se sa svojim rješenjem za sigurnu dostavu PIN-a platne kartice elektroničkim putem među 15 regionalnih finalista te će, na poziv UBS-a, svoje rješenje prezentirati na radionici 12. i 13. studenog u švicarskom gradu Zurichu.


Riječ je o patentiranom rješenu koje ukida potrebu za slanjem PIN-a poštanskom pošiljkom. Ostendo Consulting je hrvatska tvrtka koja dobit ostvarenu pružanjem savjetodavnih usluga u inozemstvu godinama marljivo ulaže u razvoj vlastitog proizvoda.

'Razvili smo proizvod s odličnim globalnim potencijalom, ali za pravi globalni tržišni uspjeh treba nam potpora velikog investitora koji dolazi iz industrije kojoj je naš proizvod primarno namijenjen. UBS se smatra najvećim svjetskim upraviteljem privatne imovine. Teško da bi mogli zamisliti pogodnije mjesto za prezentaciju našeg rada', izjavio je Stanko Cerin, direktor Ostendo Consultinga.