SAMO ZA ODLIKAŠE

HP predstavio nove predstavnike gejmerske linije Omen

09.06.2017 u 14:47

Bionic
Reading

Tvrtka HP Inc. spremna je oduševiti brojne obožavatelje videoigara predstavljanjem nove kolekcije gejmerskih proizvoda OMEN by HP

Nova redizajnirana linija proizvoda profesionalnim gejmerima pruža prednost pri natjecanju na najvišoj svjetskoj razini. Kompaktno stolno računalo OMEN X ima tvornički 'nabrijan' grafički procesor iz Nvidije i svestrano avangardno kućište koje omogućuje premještanje gejming iskustva u bilo koju prostoriju ili pričvršćivanje računala na ruksak za nenadmašan bežični doživljaj virtualne stvarnosti.

Ruksak kao dodatak kompaktnog stolnog računala OMEN X dodaje platformi novu dimenziju fleksibilnosti, a proširenje linije OMEN dodataka novom mehaničkom tipkovnicom, mišem s prilagodbom težine, zatvorenim slušalicama s mikrofonom za prigušivanje pozadinske buke i podlošcima za miša za preciznost, odražava HP-ovu posvećenost svim aspektima gejming doživljaja.

Novo stolno računalo OMEN pruža kvalitetan prijenos topline, moderan napredan dizajn i omogućuje primjenu standardnih dijelova za jednostavnu nadogradnju.

Kao nadopuna linije računala OMEN, HP predstavlja prijenosna računala OMEN 15 i OMEN 17 s najnovijom grafičkom karticom visokih performansi tvrtke Nvidia i zaslonom visoke razlučivosti s dodatnom G-Sync tehnologijom za visoku frekvenciju osvježavanja zaslona ekrana te posebnu aplikaciju za upravljanje.

Kompaktno stolno računalo OMEN X pruža igračima razinu interaktivnosti koja obuhvaća puno više od podržavanja najnovijeg hardvera. Najnovija generacija stolnih računala koja nose ime OMEN X osmišljena je za pružanje potpunog doživljaja igre i virtualne realnosti. Ruksak za virtualnu realnost, priložen uz kompaktno stolno računalo OMEN X, omogućuje slobodno kretanje i uistinu interaktivno bežično iskustvo.

Kompaktno stolno računalo OMEN X

Značajka potpunog spajanja omogućuje igračima da jednostavno postave OMEN X na priloženu stanicu za spajanje i tako se odmah spoje na niz omiljenih dodataka bez cijele mreže kabela.

Izmjena baterija bez gašenja sustava omogućuju duže seanse virtualne stvarnosti bez gašenja računala kako igrači ne bi morali izlaziti iz igre. HP uz ruksak isporučuje četiri baterije i stanicu za punjenje, što korisnicima omogućuje punjenje dvije baterije dok istovremeno koriste drugi par baterija. Nadalje,  baterije su praktično postavljene na naramenice ruksaka pa nema potrebe za skidanjem ruksaka da bi se zamijenile baterije.

Otvori ventilatora i ploča postolja postavljeni su tako da gornji dio računala i otvori nisu okrenuti prema korisniku, čime se smanjuje prijenos topline prema tijelu.

Uz ruksak su priloženi skraćeni kablovi koji igračima omogućuju da se potpuno posvete igri.

'OMEN by HP jedna je od najbrže rastućih velikih robnih marki za računalne igre današnjice', izjavila je Anne-Sophie Hadberg, voditeljica osobnih korisničkih sustava u regiji Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), HP Inc. 'Igrači i sudionici na esports turnirima žele najmodernije, najinovativnije i najnaprednije proizvode na tržištu, kao i sjajan dizajn. Naš potpuno redizajnirani portfelj OMEN – od samog dizajna, karakteristika matične ploče, konstrukcije do performansi – omogućuje im natjecanje na najvišoj razini.'

Kompaktno računalo OMEN X s ruksakom bit će dostupno u Hrvatskoj u kolovozu po cijeni od 25.599 HRK s uključenim PDV-om. Prijenosno računalo OMEN 15 bit će dostupno u Hrvatskoj u srpnju po cijeni od 6.999 HRK s uključenim PDV-om. Prijenosno računalo OMEN 17 bit će dostupno u Hrvatskoj u srpnju po cijeni od 7.599 HRK s uključenim PDV-om.