TEHNO PREMIJERA

Google objavio služben datum predstavljanja novih telefona, u fokusu Pixel 8 Pro

31.08.2023 u 13:51

Bionic
Reading

Samo dan nakon što je Apple službeno objavio datum dolaska novog iPhonea, Google je učinio sličnu stvar za Pixel

Googleove najnovije Pixel uređaje upoznat ćemo za nešto više od mjesec dana. Kompanija je počela slati pozivnice za srijedu 4. listopada u 19 sati, jedan dan nakon što je Apple poslao pozivnice za događaj iPhonea 15 12. rujna.

Slika koja je sinoć greškom objavljena u Google Storeu potvrdila je sve što smo već znali o dizajnu i rasporedu kamere Pixela 8 Pro, no što ako tu ima još nečeg? Kompanija će tijekom događaja to skoro sigurno razotkriti zajedno s potankostima novog Pixel Watcha.

Nadogradnju bi mogli dobiti i Pixel Buds A-Series i Pixel Buds Pro dok Pixel Fold i Pixel Tablet još nisu dobili osvježenje, s obzirom da tek kreću u isporuku kupcima, kažu iz Vergea.

U pozivnici se ne spominju drugi Googleovi hardverski brendovi poput Nesta ili Fitbita, no možda će biti riječi i o njima.

Google je na kraju objavio reklamu za događaj na kojem Pixel i iPhone uživaju u 'spa danu', a najrelevantniji dio je poveznica na Google Store gdje se znatiželjnici mogu prijaviti za ažuriranja kada postanu dostupna.