PRIČE IZ WALMARTA

Genijalac pokušao sakriti ukradeni PlayStation 4 - u hlačama

21.08.2015 u 11:47

Bionic
Reading

Sljedeći put kada odlučite iz lokalnog dućana ukrasti PlayStation 4, budite sigurni da nosite hlače kakve je proslavio čuveni i jedini MC Hammer...

Znate li čemu služe one MC Hammerove široke hlače... Osim, naravno, za smještaj nezamislivo velikih spolnih organa? Pa za krađu nekoliko kilograma teških konzola! Sad vjerojatno mislite da ova užasno smišljena šala služi kako bi ovaj članak izgledao veći, no poanta je u tome da na planetu Zemlja postoji čovjek koji je gore spomenutu glupost odlučio provesti u stvarnost.

Iznimno snalažljivi žitelj Floride pod imenom Christopher Caldwell (36) odlučio je sakriti ukradeni PlayStation 4 te (uz vjerojatno super otplesanu koreografiju) izaći iz Walmarta, a da ga nitko ne opazi. Jer znate, teško je vidjeti kutiju od 48 cm x 34 cm x 10 cm kako vam povlači hlače prema tlu.

I sad mislite da priča prestaje na tome? Oh, vi doista ne znate na kakvom planetu živite, zar ne? Caldwell je, nakon trpanja plejke u hlače, shvatio da u njima ima još mjesta, pa je ubacio još nekoliko dodataka, poput kontrolera, kablova i sličnih periferija.

Rezultat? Brzo hapšenje i članak koji upravo čitate! Prava šteta je to što javnosti nije dostupna videosnimka ovog legendarnog pothvata. Jer realno, ako postoji jedna stvar koja bi nam dodatno mogla uljepšati dan, to je snimka MC Hammera kojeg zaštitari ruše na tlo dok mu iz nogavica ispadaju kontroleri za PlayStation 4.

MC Hammer - Can't Touch This

izvor: Pixeldynamo