KONFERENCIJA

Evo što ćete moći doznati tijekom 'Zagreb Connecta'

10.11.2015 u 15:47

Bionic
Reading

'Zagreb Connect' će 11. i 12. studenog okupiti startupove iz područja razvoja visokih tehnologija kako bi svoje poslovne ideje predstavili investitorima, institucijama i poslovnim anđelima. Nagradni fond iznosi 125 tisuća kuna, a bit će i zanimljivih predavanja i panela

Matan Bar, direktor Paypalovog odjela za proizvode, govorit će o putu od osnivanja lean startupa do vodećih proizvoda vrijednih milijardu dolara.

Investitorski panel bavit će se temom kako odabrati pravog poslovnog anđela, dok će tijekom poduzetničkog panela biti govora o poslovanju u Hrvatskoj.

Paulo Andrez (počasni predsjednik EBAN-a) govorit će o sedam pogreški koje poduzetnici čine prilikom prikupljanja sredstava, a Francois Mazoudier (partner u Tech Leaders Capital) pričat će o tome kako napraviti tim za startup.


U borbu za osvajanje 125 tisuća kuna uključilo se više od 70 startup timova. Među njima je odabrano 15 finalista koji će se u četvrtak, 12. studenog, predstaviti investitorima.

'Zagreb Connect' je međunarodna startup konferencija koju drugu godinu za redom organizira Grad Zagreb u suradnji s veleposlanstvom Države Izrael u Hrvatskoj, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Zagrebačkim velesajmom s ciljem predstavljanja poslovnih ideja potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima.

Sudjelovanje je besplatno.