ZABAVAN POPIS

Evo što će članovi PlayStation Plusa zaigrati besplatno

03.10.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Sony je objavio popis igara koje ćemo besplatno igrati ovog listopada

PlayStation Plus, Sonyjev premijski program za korisnike njihovih konzola svaki mjesec članovima nudi kolekciju besplatnih igara. Nova rotacija naslova za PlayStation 3, PlayStation 4 i PS Vitu dolazi u optjecaj 8. listopada, a od jučer navečer poznato je o kojim se igrama radi.

Najveći dobitnici ovoga mjeseca vlasnici su PlayStationa 3 i PlayStationa 4. Vlasnici 'trojke' tako će u listopadu zaigrati Rocksteadyev Batman: Arkham Asylum, taktički RPG Rainbow Moon i sidescroller tabačinu Dungeons and Dragons: Chronicles of Mystara

Što se vlasnika PlayStationa 4 tiče, oni će 8. studenog dobiti ultrateški platformer Spelunky, metroidvaniju Dust: An Elysian Tail, kao i bizarnu arkadnu igru Pix The Cat. Kao specijalni bonus u ponudu je uključena demo verzija Drivecluba pod imenom Driveclub: PlayStation Plus Edition, u kojoj se nalazi deset automobila i jedanaest staza iz konačne igre.

Za kraj, vlasnici prenosive Vite dobivaju spomenuti Pix The Cat, kao i Rainbow Moon. Dobra stvar kod PlayStation Plusa je ta da jednom pretplatom pokrivate sve svoje uređaje. Ovo znači da, recimo, ne morate posebno plaćati pretplatu za PlayStation 3 i Vitu.

PlayStation plus listopad