podrška poduzetnicama

Evo kako će Facebook obilježiti Dan žena

07.03.2017 u 18:12

Bionic
Reading

U srijedu, osmog ožujka, na najvećoj društvenoj mreži svijeta očekujte niz prijenosa uživo i drugih prigodnih aktivnosti u čast Međunarodnog dana žena

Za Marka Zuckerberga i društvo 8. ožujka nije komunistički praznik već prilika za pružanje podrške ženama diljem svijeta. Tako će, između ostalog, ponuditi posebno izdanje programa #SheMeansBusiness, pokrenutog prošle godine kako bi podržao i osnažio poduzetnice i tvrtke u vlasništvu žena diljem svijeta. 

Počevši od 16:30 sati po našem vremenu u utorak, 7. ožujka, tijekom 24 sata političari, poduzetnice, nevladine udruge i drugi će putem servisa Facebook Live dijeliti svoja znanja i iskustva te razgovarati o temama važnima za žene u poslovanju.

Pogledajte i poslušajte što na tu temu ima za reći Facebookova šefica financija Sheryl Sandberg:

U razgovore se svi mogu uključiti, a u objave možete dodati i hashtag #SheMeansBusiness. Na web odredištu #SheMeansBusiness dočekat će vas zanimljive priče. 

Uz cjelodnevno događanje, u Facebooku predlažu da se priključite lokalnim ženskim skupinama i događanjima te ih podržite objavom ili dijeljenjem odgovarajućeg videa ili ilustracije poput ove kojom smo opremili ovaj članak. 

Prema Facebookovim podacima, 40 posto poslovnih stranica u vlasništvu je žena, a njihov je broj rastao 60 posto od 2015. do 2016. godine. 

Više: Facebook