ZIHER JE ZIHER

Evo aplikacije za siguran spoj za Valentinovo

11.02.2017 u 08:28

Bionic
Reading

Ako ste ikad koristili aplikaciju Tinder znate kako su vam izgledi za uspjeh značajno manji ako ste muškarac. Ne i ako ste genijalac koji je napravio vlastitu aplikaciju koja liči na Tinder

Ako ste ikad koristili aplikaciju Tinder znate kako su vam izgledi za uspjeh značajno manji ako ste muškarac. Ako ni zbog čega drugog, a onda zato što puno više pripadnika jačeg spola koristi tu aplikaciju za spajanje usamljenih srca (i pronalaženje partnera za odnose bez puno obaveza) nego žena.

A i europski znanstvenici su nedavno istraživali ponašanje korisnika Tindera i došli do zaključka kako većina žena bira samo one muškarce za koje je stvarno zainteresirana, dok su muškarci puno manje izbirljivi. Zato ne polažite puno nade u to da ćete pronaći nekog do Valentinova.

Osim ako nećete slijediti primjer ovog genijalca koji je napravio vlastitu aplikaciju u stilu Tindera, a u kojoj je on jedini dostupan muškarac.

Aplikacija Shinder je djelo poduzetnika, pisca, produkt dizajnera, motivacijskog govornika i na šalu uvijek spremnog Sheda Simovea.

Nije mu ovo prva psina. Izdao je, recimo, knjigu What Every Man Thinks About Apart From Sex (O čemu svaki muškarac razmišlja osim o seksu) s dvije stotine praznih stranica, kao i Fifty Shades Of Gray (Pedeset nijansi sive), također s 200 praznih stranica, samo što su u rasponu od svijetlo do tamno sive (četiri stranice za svaku nijansu).

Što se aplikacije tiče, ona doista postoji, a Simove ju koristi ne bi li našao partnericu za izlazak na Valentinovo. Dosad ga je odabralo više od sto žena.

Više: Men's Health