NOVITETI

Epsonov softver reći će vam kad trošite previše tinte

11.10.2016 u 14:00

Bionic
Reading

Epson Print Admin je softver za upravljanje ispisom koje omogućuje srednjim i malim tvrtkama te velikim poduzećima poboljšavanje sigurnosti dokumenata provjerom autentičnosti korisnika, kao i nadzor troškova ispisa i skeniranja

Epson Print Admin je osmišljen za upravljanje na daljinu, pri čemu bi trebao funkcionirati s postojećom arhitekturom i uređajima.
Moguće ga je isprobati uz besplatnu licencu za najviše dva uređaja. Dostupne su dodatne licence za jedan, pet, 20 ili 50 uređaja.

Provjera autentičnosti korisničkog profila služi kako bi onemogućila neovlaštenu upotrebu uređaja. Nakon provjere autentičnosti zaposlenici mogu koristiti prilagođeno korisničko sučelje na kompatibilnim uređajima.

Moguće je postaviti obavijesti koje će zaposlenike upozoriti u trenutku pripreme zadatka ispisa i spriječiti nepotrebni ispis u boji kojim bi se potrošilo previše tinte. Ugrađena pravila za smanjenje troškova i prilagođeni tijekovi rada skeniranja jednim dodirom tipke tvrtkama omogućuju potpuni nadzor nad dokumentima koji se ispisuju i skeniraju.

Na raspolaganju je, kažu u Epsonu, široka paleta izvješća i analitike te mogućnost praćenja i smanjivanja troškova ispisa dodjelom kodova za naplatu i po mjestima troška.