VRIJEME JE ZA ODMOR

Dosta vam je svega? Ovako možete deaktivirati svoj Facebook

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 07.04.2019 09:11
  • Objavljeno 07.04.2019 u 08:03
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: NN

Jako ste ljuti na Facebook ali ga ne biste baš brisali? Društvena mreža ima mjeru napravljenu upravo za neodlučne korisnike poput vas

Facebook je posvuda. Prati nas u stopu, pojavljuje se na svim stranicama koje posjećujemo, snima svaki naš korak i načelno je naporan. Ali tu su prijatelji, u subotu se treba snimiti selfi s frendicama, a susjeda je obećala objaviti slike sarme koju će kuhati u utorak. Ne brinite - značajka pod imenom deaktivacija samo isključuje vašu prisutnost s Facebooka. Drugim riječima, nitko vam neće moći pristupiti zidu, poslati vam poruku, pogledati vaše fotografije - kao da vas nikad nije ni bilo.

Kada se jednog dana odlučite vratiti sa svojeg odmora od Facebooka, sve što trebate napraviti je prijaviti se na mrežu i sve će biti po starom. Zvuči zgodno? Evo kako možete deaktivirati svoj Facebook profil.

Za početak kliknite na trokut u gornjem desnom kutu bilo koje Facebook stranice i tamo odaberite 'Postavke'. Pod stavkom 'Općenito' birajte 'Upravljanje računom'. Na dnu izbornika vidjet ćete opciju 'Deaktivirajte svoj korisnički račun'. Kliknite na nju

Facebook će vas tražiti da unesete zaporku. Nakon što to učinite stranica će vam dati mogućnost da mu objasnite zbog čega odlazite. Zavisno o tome koji odgovor izaberete, Facebook će vam dati savjete pomoću kojih ćete možda ostati.

informacije su zlato

Od kupovine do pokreta mišem: Ovo su svi načini na koje nas Facebook prati

Pogledaj galeriju
10

Hoću natrag!

Ako se ikad odlučite vratiti, samo se prijavite na Facebook. Stranica će vam putem emaila ili SMS-a poslati potvrdu pomoću koje će provjeriti da ste to zbilja vi i - to je to.

Dobrodošli natrag!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!