LEAF URBAN

Domaći Bellabeat ima još jedan gadget s kojim želi pokoriti svijet

28.07.2016 u 00:50

Bionic
Reading

Slovensko-hrvatski startup Bellabeat otkrio je novu generaciju svog gadgeta za praćenje zdravlja žena, Leaf Urban. Prva generacija Leafa je isporučena u više od 400 tisuća primjeraka, a modernizacija gadgeta koji sad pomaže i u borbi protiv stresa je donijela i novu aplikaciju

Kompanija novitet predstavlja i kao prvi nosivi gadget na svijetu koji može predvidjeti stres, a sve kako bi se korisnici lakše nosili s time i uz pomoć meditacijskih vježbi.

Novi Leaf je dizajnerski rafiniran, ali ne samo radi izgleda (Leaf Urban je uz to manji i lakši) - već i trajnosti, koja je sada poboljšana, kažu u Bellabeatu.


Leaf Urban je i vodootporan, a senzori unutra su neizmijenjeni. Uređaj još uvijek prati aktivnost korisnika te kvalitetu sna, a tu je i praćenje ovulacije i mjesečnice zahvaljujući pripadajućoj aplikaciji. Kombiniranjem mnoštva podataka koje ovaj gadget prikuplja, ženama omogućuje lakše predviđanje raspoloženja i razine stresa.

Od 1.kolovoza osvježit će se i pripadajuća mobilna aplikacija koja služi za prikupljanje i analizu podataka s nosivog gadgeta, na iOS i Android platformama. Novitet će uključivati i niz meditacijskih vježbi kako bi se žene lakše nosile sa stresom, 'onim danima u mjesecu' i općenito poboljšanje performansi.