POZIV DEVELOPERIMA

Dođite na četvrti Nordeusov Hackaton Game Jam

30.10.2014 u 11:55

Bionic
Reading

Jedna od najvećih developerskih tvtaka u recesiji, Nordeus organizira četvrti popularni Hackaton

Jedan od najvećih developera i izdavača u regiji Nordeus nastavlja svoj uzbudljivi i izazovan serijal natjecanja u razvoju videoigara poznat pod imenom Nordeus Hackathon koji će se održati 13. prosinca 2014. u prostorijama studija organizatora u Beogradu

Nordues Hackathon kroz godine se formirao u najrelevantnije natjecanje ove vrste kako u regiji tako i u ovom dijelu Europe.


'Ove godine očekujemo mnogo svježih ideja i zanimljivih pristupa razvoju videoigara, ali prvenstveno nam je cilj da unutar 24 sata trajanja Nordeus Hackathona dobijemo interesantne proizvode na koje svi zajedno možemo biti ponosni', tvrdi Milan Đukić, Nordeusov PR menadžer.

Na Hackaton se možete prijaviti putem službenih stranica na http://www.nordeushackathon.com. Nakon prijave natjecatelji prolaze kroz selekciju u kojoj sudjeluju Nordeusovi dizajneri, HR i programeri. Izabrani (čitaj: najbolji) biti će pozvani na natjecanje koje će se održati u prosincu. Rok prijave je 24. studeni

Što se nagrada tiče, one su sve osim zanemarive. Ovogodišnje izdanje Nordeus Hackathona ističe se rekordnim fondom nagrada u vrijednosti od 10.000 eura. Odabranim timovima Nordeus pokriva sve troškove puta i smještaja u Beogradu te im tijekom samog natjecanja osigurava svu potrebnu opremu i softver na lokaciji održavanja Hackathona.

Premda se radi o natjecanju, Nordeus tvrdi kako je glavni cilj ovog događaja pokazati kako u našoj regiji postoje iznimno talentirani programeri i dizajneri koji ničime ne zaostaju za konkurencijom širom svijeta.