NATJECANJE

Deset tisuća kuna za najboljeg programera

16.12.2013 u 17:31

Bionic
Reading

Studentska udruga BEST Zagreb, u suradnji s IT tvrtkama, organizira online natjecanje u programiranju pod nazivom BEST Code Challenge v4.0. Uz prijavu možete dostaviti i životopis. Prijave od 16. prosinca

Cilj natjecanja je pružiti programerima priliku da pokažu svoje znanje, predstave se istaknutim tvrtkama na hrvatskom IT tržištu te da za svoj trud budu vrijedno nagrađeni - i to u iznosu od deset tisuća kuna (za prvo mjesto), pet tisuća kuna (za drugo mjesto) i 2500 kuna (za treće mjesto).

Nakon što tvrtke partneri Pet minuta, Lemax, Netgen, Studio revolucija, Trikoder, ReversingLabs i Plus hosting 8. siječnja 2014. predstave zadatak, natjecatelji će imati 10 dana za samostalno rješavanje zadatka, a predana će rješenja ocijeniti stručni žiri. Proglašenje pobjednika i predaja vrijednih novčanih nagrada bit će 22. siječnja 2014. na svečanom zatvaranju u Zagrebu.

Prijaviti se i predati rješenja - pojedinačno ili u paru - možete putem web stranice www.best.hr/bcc. Pravo prijave imaju studenti svih hrvatskih sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova kao što su veleučilišta i visoke škole. Prilikom prijave možete ostaviti i svoj životopis koji će naknadno biti proslijeđen zainteresiranim tvrtkama partnerima.

BEST Zagreb je volonterska i neprofitna studentska organizacija koja djeluje u sklopu međunarodne organizacije Board of European Students of Technology i okuplja visoko motivirane studente s 96 tehničkih i tehnoloških sveučilišta u 33 zemlje diljem Europe.