PRIJAVITE SE ZA B4CLOUD

Cloud unapređuje način poslovanja milijuna tvrtki!

23.05.2013 u 12:40

Bionic
Reading

Prva konferencija o modernom cloud poslovanju bit će održana u zagrebačkom Hypo centru 17. listopada 2013.

Cloud - jedna od tehnologija za koju se predviđalo da će promijeniti i unaprijediti način poslovanja milijuna poduzeća u 2013. godini, a već danas je jasno da su predviđanja ostvarena!

Cloud je na dobrom putu da postane tržište vrijedno 150 milijardi dolara (za usporedbu, istraživanje Gartnera predviđa IT potrošnju od 3,7 trilijuna dolara ove godine), a do 2015. godine, prema istraživanju IDC-a i Microsofta, stvorit će se čak sedam milijuna novih radnih mjesta vezanih uz cloud. Zanimljiva prilika i za Hrvatsku!

Cloud vještine predstavljaju gotovo sve mogućnosti rasta zapošljavanja u IT svijetu, a potražnja za pozicijama povezanim s cloudom će rasti po stopi od 26 posto godišnje do 2015.

Prema istraživanju IDC-a, čak dvije trećine poduzeća planira, provodi ili koristi cloud tehnologije, a više od polovice poduzeća cloudu daje visoki prioritet. Nažalost, više od tri četvrtine poduzeća još uvijek ima bojazan o sigurnosti, pristupu ili kontroli nad podacima prilikom korištenja cloud tehnologija.

'Cloud je neizbježna budućnost, a za mnoge i sadašnjost. Pitanje je hoćete li biti među prvima ili zadnjima koji će prihvatiti cloud u poslovanju. Glavne prednosti clouda su smanjenje troškova uz veću efikasnost i bolju organiziranost', izjavio je Igor Vuksanović, mladi uspješni poduzetnik i pokretač CPP-a, vodećeg cloud alata za računovodstvo u Hrvatskoj.

Upravo zbog toga, CPP u partnerstvu s Microsoftom predstavlja prvu u nizu i jedinu konferenciju o modernom poslovanju u oblaku (eng. cloud) u Hrvatskoj: Business for Cloud (B4Cloud).

Konferencija o velikom tehnološkom preokretu u poslovanju bit će održana 17. listopada 2013. u Hypo centru, Zagreb, a namijenjena je svim poslovnim korisnicima cloud rješenja, početnicima, naprednima i onima koji to tek žele postati. Više o konferenciji pročitajte na službenim stranicama konferencije B4Cloud.

Prijave su u tijeku putem obrasca online

Konferenciju medijski prate važni medijski pokrovitelji: Tportal.hr, Index.hr, MojBiz.com, PoslovniTurizam.com, ITDogadjaji.com, ZGportal.com i Exportboomers.com.