'MOĆNI DUO'

Canonov novi fotić iz G serije donosi i novi DIGIC procesor

19.02.2016 u 06:46

Bionic
Reading

Canon je upravo predstavio novi kompaktni fotoaparat iz serije G, PowerShot G7 X Mark II, koji u sebi krije i premijeru novog DIGIC procesora. Tvrtka navodi da se u novom modelu nudi dosad neviđena razina kontrole i kvaliteta slike

Srce ovog fotoaparata pored DIGIC7 procesora čini CMOS senzor razlučivosti 20,1MP, kao i f/1.8-2.8 objektiv s optičkim zumom od 4,2x.

'PowerShot G7 X Mark II smješta sjajne performanse u kompaktno kućište. Ergonomskog je dizajna koji se uklapa u estetiku serije PowerShot G, a istovremeno nudi intuitivno rukovanje i trenutni pristup najpotrebnijim kontrolama. Uz preciznu Canonovu optiku, munjevitu brzinu, potpunu ručnu kontrolu i poboljšano povezivanje, PowerShot G7 X Mark II rafinirani je fotoaparat za korisnike koji traže kontrolu i mogućnost fotografiranja na vlastiti način', poručuju iz Canona.


Novi fotoaparat zahvaljujući moćnom procesoru može brzo fokusirati uz snimanje RAW sadržaja do 8 slika u sekundi. Snimanju raznovrsnog sadržaja pomaže i integrirani Dual Sensing sustav stabilizacije slike.

PowerShot G7 X Mark II može snimati i Full HD sadržaj uz potpunu ručnu kontrolu svih parametara. Uređaj krasi još Wi-Fi i NFC povezivost, a zahvaljujući opciji Image Sync fotografije i videozapisi se bez problema pohranjuju online.