ZA LAKŠE ARHIVIRANJE

Canon predstavio brzi i svestrani skener

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 28.10.2014 06:46
  • Objavljeno 28.10.2014 u 06:46
DR-F120

DR-F120

Izvor: Promo fotografije / Autor: Canon

Canon priopćava kako je kao vodeći dobavljač slikovnih rješenja predstavio imageFORMULA DR-F120, novi brzi i svestrani skener dokumenata. Taj kompaktan uređaj omogućuje zaposlenicima u uredima produktivno skeniranje raznih poslovnih dokumenata radi poboljšanog arhiviranja i efikasnijeg upravljanja papirnatim i digitaliziranim sadržajima

Novi skener dokumenata imageFORMULA DR-F120 nudi korisnicima iznimnu vrijednost i performanse. Dolazi s ugrađenim automatskim ulagačem dokumenata (Automatic Document Feeder – ADF), ali i plošnom jedinicom za skeniranje te na taj način nudi veću fleksibilnost tvrtkama i ustanovama koje traže poseban poslovni skener koji će im omogućiti digitalizaciju šireg spektra poslovnih dokumenata.

Namijenjen produktivnim uredima

Primarno namijenjen malim uredima i odjelima u velikim tvrtkama, imageFORMULA DR-F120 nudi kompaktan, elegantan dizajn koji štedi vrijedan prostor na radnom stolu, istovremeno zadržavajući profesionalan izgled koji karakterizira i ostale uređaje iz Canonove široke ponude proizvoda za urede.

Atraktivan dizajn uparen je s nizom značajki koje povećavaju produktivnost u uredima i omogućuju korisnicima da jednostavno obavljaju različite poslove vezane uz obradu dokumenata. Od jednostavne kontrolne ploče do impresivne brzine skeniranja 20 slika u minuti, novi skener nudi mnoštvo mogućnosti kojima podržava rutinske ili trenutne poslove. imageFORMULA DR-F120 pouzdano skenira do 800 dokumenata dnevno i opremljen je izdržljivim ulagačkim mehanizmom za pouzdano ulaganje bez zastajkivanja i odvajanje različitih vrsta dokumenata.


Zahvaljujući ugrađenom automatskom ulagaču, imageFORMULA DR-F120 može skenirati grupe različitih dokumenata odjednom, uključujući tanke i debele papire, posjetnice pa čak i dokumente duge do jednog metra. Ugrađena plošna jedinica omogućuje tvrtkama i ustanovama obrađivanje velikog broja dokumenata koje je potrebno skenirati zasebno – od knjiga i časopisa, preko putovnica, pa do fotografija. Novi imageFORMULA DR-F120 nudi i podršku za veće formate dokumenata (vrste legal).

Intuitivna programska oprema

Novi imageFORMULA DR-F120 dolazi s Canonovim intuitivnim programom CaptureOnTouch 3 te tako korisnicima nudi brze načine skeniranja i alate za automatsku obradu koji rezultiraju optimalnom kvalitetom slike bez posebnih podešavanja. Softver omogućuje jednostavno naknadno uređivanje, pa korisnici mogu poboljšati i prilagoditi skenirane slike mijenjanjem kontrasta, podešavanjem boja ili odabirom područja slike koje žele pohraniti. Zahvaljujući OCR-u (optical character recognition – optičko prepoznavanje znakova), korisnici mogu stvoriti dokumente u formatu PDF koji se mogu pretraživati i uređivati, a moguće je i pohranjivati dokumente u raznim drugim formatima. Dijeljenje dokumenata također je pojednostavljeno uz mogućnost slanja na više odredišta istovremeno i postavljanje na popularne servise za pohranu u oblaku kao što su SharePoint™, DropBox™ Evernote™, OneDrive, GoogleDrive i SugarSync.

'Prelaskom na digitalizirano uredsko okruženje tvrtke i ustanove profitiraju na razne načine: od uštede vremena korisnika zahvaljujući jednostavnom i trenutnom pristupu važnim dokumentima, pa do veće uredske produktivnosti. Ovo, pak, pozitivno utječe na potražnju za poslovnim skenerima visoke brzine. Naš novi imageFORMULA DR-F120 ne samo da nudi pouzdano skeniranje velike brzine, nego i svestranu funkcionalnost koju traže naši korisnici, a sve to po vrlo pristupačnoj cijeni', rekao je Sean Suematsu, direktor za rješenja za skeniranje dokumenata za Europu u tvrtki Canon Europe.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!