COMBIS FINANCE DAY

Budućnost je u virtualnom poslovanju

08.11.2012 u 14:52

Bionic
Reading

Financijske institucije svojim klijentima trebaju pristupati personalizirano kako bi im se dodatno približili i osigurali njihovu lojalnost

Combis je u Zagrebu organizirao Combis Finance Day, već tradicionalno mjesto susreta financijskih institucija i ICT tehnologije.

Sudionici Combis Finance Daya imali su priliku saznati sve o tehnologijama koje omogućuju maksimalnu personalizaciju ponude.

Tako su predstavljeni napredni alati za upravljanje poslovnim procesima, komunikacijski kanali budućnosti, tehnologija koja osigurava optimalno poslovno planiranje i izvještavanje, kao i novi samouslužni uređaji te ostali suvremeni tehnološki alati.

Ivan Maričević, voditelj prodaje za financijski sektor iz Combisa, istaknuo je da financijske institucije imaju izazov pristupati svojim klijentima putem njima preferiranih načina poslovne komunikacije kako bi im se dodatno približili i osigurali njihovu lojalnost.

'Danas je možda više nego ikada prije naglasak stavljen na personalizirani pristup svakom klijentu, što iziskuje vrlo organizirane procedure, kao i optimalno upravljanje poslovnim procesima. Stoga je Combis predstavio upravo one alate koji odgovaraju na te izazove', izjavio je Maričević.

Naglasio je i da će se u budućnosti banke snažno fokusirati na poslovanje putem virtualnih poslovnica.

'Budući da intenzivno razmišljamo o ovim trendovima, Combis razvija tehnologiju koja omogućava virtualno poslovanje', dodao je Maričević.

Combis organizira slično događanje i u susjednoj Bosni i Hercegovini te će se tako sa specifičnim rješenjima za financijsku industriju predstaviti i regiji.