Samsung Galaxy Tab S9

Beskrajne mogućnosti u jednom uređaju

22.12.2023 u 14:20

Bionic
Reading

Tableti su se nekad smatrali uređajima za konzumaciju medijskog sadržaja, dok su danas postali prava multifunkcionalna radna stanica s mnogim naprednim značajkama koje su dostupne na dlanu

Od posla, hobija, zabave ili obrazovanja, beskrajne značajke Samsung Galaxy Tab S9 serije mijenjaju doživljaj tableta, a sva tri modela – Galaxy Tab S9, Tab S9+ i Tab S9 Ultra, donose nevjerojatne mogućnosti.

Vrhunski zaslon

Galaxy Tab S9 serija donosi izvanredni Dynamic AMOLED 2X zaslon od 14.6 inča na Galaxy Tab S9 Ultra modelu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovaj veliki zaslon ne samo da pruža kvalitetno iskustvo gledanja videozapisa ili čitanja tekstova, nego je svojom veličinom praktičan za svaku upotrebu. Znamo da se ponekad teško oduprijeti gledanju u ekran po nekoliko sati, zbog čega će vam se Eye Comfort značajka svakako svidjeti jer može smanjiti naprezanje očiju pri slabim uvjetima svjetla.

Impresivne performanse

Galaxy Tab S9 serija se izdvaja po svojim impresivnim performansama koje su postale standard u svijetu vrhunskih tableta. Svi uređaji dolaze s vodećom na tržištu Snapdragon® 8 Gen 2 mobilnom platformom. Uz iznimno brz procesor, Galaxy Tab S9 serija sada je i toplinski učinkovitija zahvaljujući unutarnjoj komori za paru, posebno dizajniranoj upravo za ove uređaje radi intenzivnog rada. Važno je i znati da se uređaj neće zagrijati čak i ako ga dulje koristite zahvaljujući dvosmjernoj disipaciji topline.

Opcije za kreativno izražavanje

Svi uređaji iz serije posebno će se svidjeti kreatorima digitalnih sadržaja. Galaxy Tab S9 serija dolazi s odličnom S Pen olovkom koja nije osmišljena samo za pisanje, već omogućava i digitalno stvaralaštvo. Moguće ju je nadograditi na S Pen Creator Edition olovku dizajniranu od teksturiranog materijala za poboljšano iskustvo prilikom držanja, kao i širim uglom nagiba. U prijevodu, sve što bi mogli poželjeti naši čitatelji koji se bave digitalnom ilustracijom.

Produktivnost i multitasking jednom mjestu

Osim za kreativce, Galaxy Tab S9 seriju možemo preporučiti i poslovnim ljudima iz ostalih industrija. Nova aplikacija GoodNotes za izradu bilješki i zapisivanje, dostupna samo na Samsung Galaxy uređajima, iznimno je intuitivna, a svoje bilješke možete lako dijelili s drugima te ih zajednički uređivati na različitim platformama. Isto tako s lakoćom možete unaprijediti multitasking korištenjem Multi Control opcije koja vam omogućuje povlačenje i ispuštanje slika između uređaja ili trenutni prijenos datoteka s pametnog telefona i nastavak uređivanja na tabletu.

Istražite nevjerojatne mogućnosti Samsung Galaxy Tab S9 serije i olakšajte svakodnevne zadatke na bilo kojem mjestu, u bilo koje vrijeme.