SPRING

Bellabeat ima pametnu bocu koja vam govori kada i koliko vode trebate popiti

01.06.2017 u 10:42

Bionic
Reading

Slovensko-hrvatska mlada kompanija Bellabeat, poznata po svojim gadgetima koji prate zdravstveno stanje korisnika, ima i novi proizvod - pametnu bocu Spring. Ovaj gadget koristi i umjetnu inteligenciju kako bi osigurao da korisnici piju dovoljno vode

Riječ je o pravom iznenađenju iz radionica ove mlade tvrtke, koja je osvojila potrošače diljem svijeta. Na tržištu već postoje pametne boce slične funkcije, no Bellabeat na službenom blogu navodi kako je njihov uradak prvi koji koristi i umjetnu inteligenciju. 

Bellabeat Spring boca bi korisnicima trebala osigurati pravilnu količinu unosa vode, ovisno o potrebama svakog tijela. Uz pripadajuću aplikaciju, korisnici će dobivati obavijesti kada bi trebali popiti nešto vode, a količina ovisi o tom koliko su korisnici aktivni, kako dobro spavaju, gdje žive, jesu li pod stresom i dr. što je moguće zahvaljujući AI-ju. 

Za sada nema mnogo tehničkih detalja vezanih uz proizvod, tek mogućnost upisa na email listu za detaljne informacije po dostupnosti - izgledno već ovaj mjesec. 

'Proteklih 12 mjeseci, istraživali smo jednu od najbrže rastućih kategorija u wellness segmentu. Svaki sustav ovisi o njoj i u pitanju je esencijalni nutrijent za život - voda. Uzimamo je zdravo za gotovo i ne razumijemo koliko je važna dobra hidratacija. Ovo je Spring, proizvod koji će duboko promijeniti navike', piše osnivač Bellabeata, Sandro Mur.