ECHELON FOREST

Asusove 'kamuflažne' slušalice za FPS gejmere

27.10.2014 u 10:34

Bionic
Reading

Igračke slušalice promjera su 50 milimetara, s neodimijskim magnetima i šumskom prikrivnom šarom možete prikačiti na PC, Mac, Playstation 4 i mobilne uređaje

Neodimijski magneti trebali bi se pobrinuti za snažan zvuk u svim igrama. Usmjereni mikrofon s funkcijom smanjivanja buke moguće je izvući kad je potreban.

Dizajnirane za dulje igranje, slušalice Echelon Forest imaju jastučiće za uši promjera 100 mm kako bi smanjile buku iz okoliša za 30 dB. Teže 268 grama.

Za spajanje koriste pozlaćeni 3,5-mm konektor sa zasebnim zvučnim i mikrofonskim razdvojni kabelom za povezivanje s računalima, kao i produžni kabel koji će osigurati ukupnu duljinu kabla od 2,5 metra.


Za povezivanje s PS4 i mobilnim uređajima potrebno je koristiti kombinirani 3,5-mm konektor za ulaz i izlaz, s dužinom kabela 1,3 metra.

Isporučuju ih s odgovarajućom prikrivnom torbicom. Namijenjene su ponajprije igračima FPS-ova. Osim u šumskom izdanju, uskoro će biti dostupan i model Echelon Navy, koji će imati mornaričku prikrivnu šaru.