MOBILNI GEJMING

Arkadna poslastica Alto's Odyssey uskoro stiže na Android

20.06.2018 u 13:10

Bionic
Reading

Umirujuća atmosferična arkadna igra o snowboarderima idućeg mjeseca konačno stiže na Android, nakon što je u veljači bila prvotno izdana na Appleovoj platformi iOS

Čekanje dolaska Android verzije Alto's Odysseyja konačno je stigao kraj. Nakon što je pokupila hrpu nagrada i pohvala na iOS-u, snowboarderska mobilna arkada upečatljivog vizualnog stila stiže i na Googleovu platformu. Za uspješni prijelaz s Appleovog iOS-a zahvaliti se možemo Noodlecakeu koji proizvodnju porta igre Team Altoa dovršio bez ikakvih poteškoća.

  • +2
Alto's Odyssey: slike iz igre Izvor: Screenshot / Autor: Snowman

Razlika u načinu plaćanja

Jedina prava razlika između iOS i Android verzije bit će cijena same igre. Alto's Odyssey će se na Googleovoj platformi moći skinuti besplatno te potom 'otključati' pomoću mikrotransakcije unutar same aplikacije.

Razlog zašto se Alto's Odyssey ne prodaje kao premijski proizvod (plaćanjem prije downloada kao na iPhoneu) leži u velikom Androidovom problemu s piratstvom.

GEJMING

Odabrali smo deset najboljih video igara za vaš Android

Pogledaj galeriju

Kada stiže?

U svakom slučaju, Alto's Odyssey dolazi na Android tijekom 'idućeg mjeseca', a svi znatiželjnici koji mjesecima zavide prijateljima koji u igri uživaju na iOS-u mogu se predbilježiti za download putem Play Storea.

Ako vas zanima što mi mislimo o Alto's Odysseyju, obavezno bacite pogled na našu recenziju.