IT POSLOVI

Amazon zapošljava i poziva vas na intervju u Zagreb!

  • Autor: B. S./MojPosao
  • Zadnja izmjena 05.06.2017 13:34
  • Objavljeno 05.06.2017 u 13:33
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prijavom na oglase imate mogućnost sudjelovanja na intervjuu koji će se krajem lipnja održati u Zagrebu

Oduvijek ste sanjali da radite za Amazon, i to u uredima u Madridu ili Vancouveru? Zapošljavanjem na pozicijama Software development manager i Software development engineer otvara vam se prilika za rad u inozemstvu. Prijavom na oglase imate mogućnost sudjelovanja na intervjuu koji će se krajem lipnja održati u Zagrebu. Spremni za preseljenje i rad na izazovnim projektima? Pošaljite prijavu i iskoristite priliku života!

Govorite Omega Software jezikom? Etablirana IT tvrtka je hrvatski lider u segmentu uredskog poslovanja, koja se već 15 godina bavi razvojem cjelovitih ICT rješenja i proizvoda temeljenih na vlastitim inovativnim platformama. Ukoliko se prijavite na poziciju Konzultant (m/ž), imat ćete priliku raditi na raznolikim projektima i proizvodima, s fokusom na zahtjevna poslovna rješenja, a tim kojem ćete se priključiti broji preko 70 stručnjaka iz raznih područja. Za ovu poziciju potrebno je iskustvo rada u IT projektima, poznavanje poslovnih procesa, a prednost su certifikati u segmentu računovodstva. Prijavite se do 8. lipnja.

Tango komunikacije tvrtka je s bogatim iskustvom u pružanju korisničke podrške u prehrambenoj, kozmetičkoj i automobilskoj industriji te za usluge dostupne putem interneta. Trenutno zapošljavaju System Administratora čiji će glavni zadatak biti briga za Tango ICT infrastrukturu: mreža, Linux i Windows serveri i online alati. Potrebno je relevantno tehničko znanje, ali i poznavanje Microsoft SQL servera, funkcioniranje korisničke podrške i 24/7 poslovnog okruženja. Ovo je samo dio oglasa, a sve detalje pronađite na MojPosao i prijavite se do 5. lipnja.

BiLog je IT tvrtka fokusirana na konzalting i izradu softverskih rješenja za financijsku industriju. Zbog širenja obujma poslovanja, zapošljavaju nove djelatnike u timu za poziciju SQL (PL/SQL) programer. Opis posla odnosi se na implementaciju poslovnih procesa korištenjem SQL I PL/SQL programskog jezika na Oracle bazi podataka, izradu tehničke dokumentacije te izrada korisničkog sučelja korištenjem Oracle tehnologija. Potrebna analitičnost i inovativnost u radu i sposobnost rada u projektnim timovima. Prijavite se do 6. lipnja.

Tvrtka Incendo koristi najnovije tehnologije, a regionalnim klijentima u bankarskoj industriji pružaju sigurna, inovativna i kvalitetna aplikativna rješenja. Zbog proširenja poslovanja, zapošljavaju dinamične, samostalne i motivirane osobe zainteresirane za rad u tvrtki gdje se kreativnost nagrađuje i potiče. Zapošljava se osoba na poziciji Programera poslovnih aplikacija u .NET/MS SQL razvojnoj okolini, a idealan kandidat ima VSS tehničkog smjera, izvrsnost u samostalnom programiranju, sklon je timskom radu i stručnom usavršavanju. Na oglas se možete prijaviti do 9. lipnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!