KARIJERE

Alen Selimbegović iz Intese u Combis

07.01.2014 u 21:30

Bionic
Reading

Selimbegović dolazi na čelo Sektora za razvoj i integraciju aplikativnih rješenja. Ima dugogodišnje iskustvo u financijskoj industriji, a u Combis dolazi s pozicije direktora IT-a u Intesa Sanpaolo Card

Proteklih sedam godina proveo je na upravljačkim funkcijama u PBZ American Expressu, PBZ Cardu i na koncu u Intesa Sanpaolo Cardu.

Rođen je 1971. godine. Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računalstva 1995. godine, a svoje je obrazovanje nastavio na poslovnoj školi u Edinburghu na MBA programu Sveučilišta Heriot-Watt.

'Moj je cilj da tržište regije prepozna segment aplikativnog poslovanja, za koji sam zadužen, kao perjanicu Combisa. To znači da s jedne strane segment razvoja aplikacija mora oslikavati sve kvalitete Combisa te s druge strane prenositi taj pozitivan imidž i izvan okvira današnje prisutnosti Combisa. U konačnici želim pozicionirati Combis kao nezaobilazan faktor na tržištu aplikacija', ističe Selimbegović.

Combis se danas pozicionirao kao vodeći regionalni sistem integrator koji zapošljava oko 380 djelatnika u Hrvatskoj i regiji s devet servisnih lokacija u Hrvatskoj, regionalnim sjedištima u Sarajevu, tri servisne lokacije u Bosni i Hercegovini te u Srbiji, sa sjedištem u Beogradu.