ZAPOŠLJAVANJE

Ako tražite novi posao, imamo popis zanimljivih oglasa u IT-ju. Pogledajte što se nudi

12.04.2022 u 10:32

Bionic
Reading

Donosimo tjedni pregled oglasa za radna mjesta u IT sektoru. Vidite nešto što vam se sviđa? Javite im se već danas

Vertiv okuplja industrijske stručnjake i arhitekte kontinuiteta koji u suradnji s klijentima najprije zamišljaju, a zatim provode u djelo modularne data centre budućnosti. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji deployment controls engineer (m/ž), a opis posla, između ostalog, uključuje postavljanje BMS opreme, specifikaciju opreme i materijala, pružanje podrške tijekom FAT-a te projektiranje/validaciju kompleta dokumentacije vatrodojavnog sustava. Oglas ostaje aktivan do 20. travnja.

COMBIS

Combis je regionalna ICT kompanija s više od 400 zaposlenih stručnjaka na desetak lokacija diljem Lijepe Naše. Većina njihovih zaposlenika su mrežni i sistemski inženjeri te developeri. Trenutno imate priliku postati dio tima za mrežne tehnologije u Zagrebu, a prijaviti se možete na ovom linku. Za one koji se pronalaze više u Microsoft supportimacloud projektima imamo otvoreno mjesto u timu za Microsoftove tehnologije. Za to se možete prijaviti ovdje. Combis savjetuje, razvija, uvodi, integrira i održava cjelovita informatičko-aplikativno-komunikacijska rješenja. Već 30 godina prisutan je na hrvatskom tržištu, s visokom stopom rasta i razvoja tvrtke. Natječaji su otvoreni do kraja travnja.

HRVATSKI TELEKOM

Hrvatski Telekom je mjesto na kojem u dobroj radnoj atmosferi možete učiti i rasti služeći se naprednim uslugama i tehnologijama. Trenutno traži solution architecta. Radna uloga tog stručnjaka za kreiranje inovativnih tehnoloških rješenja i proizvoda obuhvaća rad s IT ekspertima iz DT grupe na zajedničkim internacionalnim projektima. Oglas će biti aktivan do kraja travnja.

Ako mislite da više niste junior developer i želite složenije zadatke, u Hrvatskom Telekomu sigurno ćete ih naći. Pozicija koja je namijenjena onima koji su senior Java developeri, ali i onima koji to još nisu, ali žele se izgraditi, nalazi se na linku. Hrvatski Telekom stavlja naglasak na kvalitetan onboarding i dobar omjer seniora unutar svakog tima, na taj način osiguravajući učenje i prijenos znanja u najkompleksnijem IT okruženju. Svoj životopis možete poslati do kraja travnja!

SPEGRA je renomirana građevinska tvrtka koja na ovim prostorima djeluje od 1989. godine, osnažuje svoj postojeći tim i zapošljava voditelja IT odjela (m/ž). Ako si zainteresiran/a za posao u ugodnom i dinamičnom okruženju, spreman/na na kontinuirano usavršavanje, imaš izražene komunikacijske vještine i krasi te odgovoran i proaktivan pristup poslu, svoj životopis pošalji najkasnije do 15. travnja i postani dijelom Spegrina tima!

Ako si u potrazi za dinamičnom i motivirajućom okolinom, spreman/spremna si preuzeti inicijativu i odgovornost za vlastite projekte te želiš iskoristiti stalnu mogućnost usavršavanja kroz rad na izazovnim i zanimljivim projektima, zaposli se kao software developer (m/ž) u tvrtki ZMS INFO. Nude ti kontinuirano usavršavanje, rad na projektima za vodeće hrvatske i europske banke, konkurentna primanja i mogućnost napredovanja, a na oglas se možeš prijaviti do 5. svibnja.

Electrocoin, vodeća hrvatska tvrtka za trgovanje kriptovalutama i procesiranje kriptouplata, razvija veliki projekt od nule te zbog toga traži frontend developera (m/ž). Nude rad na velikim i izazovnim projektima u inovativnoj kriptoindustriji, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost povremenog rada od kuće, 30 dana godišnjeg odmora, atraktivna primanja te interne kriptoedukacije. Svoj životopis pošalji do 5. svibnja.

Elektronički računi d.o.o. inkubator je znanja i inovacija sa stalnim mjesečnim rastom na atraktivnom tržištu e-dokumenata. Trenutno su u potrazi za junior/senior developerima (m/ž), a novim kolegama nude rad na zanimljivim projektima, osiguran rad u IT industriji s daljnjim eksponencijalnim rastom, mogućnost napredovanja u developerskom timu i/ili preuzimanje održavanja sustava, kao i osobni razvoj, edukacije i sl.