MEDIJI SE RASPISALI

Zvonimir Boban se ekspresno vraća u talijanski nogomet? Bivši hrvatski kapetan na meti je velikana, ali konkurencija je žestoka

08.08.2020 u 18:36

Bionic
Reading

Roma je u potrazi za sportskim direktorom, a prema pisanju talijanskih medija jedan od kandidata je Zvonimir Boban koji ima žestoku konkurenciju

Nakon što je američki milijarder Dan Friedkin preuzeo Romu, što ga je koštalo oko oko 600 milijuna eura, talijanski mediji raspisali su se o promjenama na svim razinama kluba. Inače, mjesto sportskog direktora prazno je još od kada je bivši vlasnik James Palotta potjerao Gianlucu Petrachija.

Mediji na Apeninskom polutoku sada spominju da je čak moguć povratak Petrachija, ali da je u igri i legenda kluba Francesco Totti koji je također na ružan način napustio rimskog velikana, jer o ničemu nije odlučivao.

Kao jedan od kandidata navodi se i naš Zvonimir Boban koji ima iskustva iz Fife i Milana iako kontakta još nije bilo.

Nije tajna da je Boban otišao iz Milana, jer mu je gazda Ivan Gazidis radio iza leđa i dovodio Ralfa Ragnicka za trenera i sportskog direktora, ali ni to se na kraju nije ostvarilo, a upravo se ime Nijemca također spominje u planovima čelnika Rome.