veliki problem za ibru

Zlatan Ibrahimović opasno je zabrinuo sve u Milanu; nitko ne zna koliko je ozbiljno njegovo stanje i kad će uopće biti spreman zaigrati...

12.08.2021 u 08:07

Bionic
Reading

Oporavak Zlatana Ibrahimovića (39) opasno se odužio. Napadač Milana se ozlijedio još početkom svibnja na utakmici s Juventusom i od tada nije odigrao niti jednu jedinu utakmicu. 'Rossoneri' su se ponadali da će Ibra biti spreman za početak sezone, ali vijesti koje dolaze sa San Sira nisu ohrabrujuće

Godine jednostavno čine svoje, a to je sada na najteži mogući način naučio Zlatan Ibrahimović (39). Neuništivi se veteran i jedan od najkarizmatičnijih nogometaša svih vremena već više od tri mjeseca oporavlja od ozljede koljena koju je zaradio još početkom svibnja na utakmici protiv Juventusa.

Prve su prognoze govorile kako će se Ibrahimović vrlo brzo vratiti na teren, a on sam je najavljivao da će igrati za Švedsku na Europskom prvenstvu. No, tijelo je jednostavno reklo - NE.

Stanje s njegovom ozljedom pokazalo se puno ozbiljnijim nego što se na početku mislio pa je Ibrahimović u lipnju hitno podvrgnut operaciji lijevog koljena. Prognoze liječnika bile su tada optimistične, svi su tvrdili da će Ibra biti spreman za početak nove sezone Serie A koji je na rasporedu 23. kolovoza.

Sam Ibrahimović ovo je ljeto maksimalno iskoristio za odmor s obitelji i potpuni oporavak. I činilo se kako je sve u najboljem redu. Ali, posljednje informacije koje stižu sa San Sira nisu ohrabrujuće. Dapače, izvori bliski klubu tvrde kako je Zlatan Ibrahimović opasno zabrinuo sve u Milanu jer u ovom trenutku nitko ne zna koliko je ozbiljno njegovo stanje s njegovim koljenom i kad će uopće biti spreman zaigrati!

Zlatan i dalje trenira po posebnom planu, odvojeno od momčadi, a njegov oporavak traje puno duže nego što se očekivalo. Za sada je sigurno, barem tako govore prognoze liječnika Milana, da Ibrahimović neće biti spreman za 1. kolo Serie A u kojem će Milan 23. kolovoza gostovati kod Sampdorije.

Što će biti dalje? To za sada nitko ne zna, ali činjenica je da Ibrahimović ima 39 godina i previše ozljeda iza sebe. Tijelo se sve teže i duže oporavlja, a to je sada osjetio i Zlatan. Svi se u Milanu nadaju da će neuništivi Ibra ipak do kraja rujna biti spreman, jer 'rossoneri' bez njega jednostavno nemaju 'ni okusa, ni mirisa'.