koliko je teška ozljeda?

Novi problemi za trenera Dinama; standardni stoper teško je stradao i pitanje je koliko će pauzirati: Prvi pregledi nisu optimistični...

11.08.2021 u 17:33

Bionic
Reading

Dinamo je pobjedom 1:0 protiv varšavske Legije u uzvratu 3. pretkola Lige prvaka prošao u play-off Lige prvaka gdje će mu suparnik biti moldavski Sheriff. No, Dinamo je pobjedu protiv Legije skupo platio novim ozljedama

'Ne mogu reći da se sve odvijalo po planu, ali imali smo viziju da će utakmica biti takva kakva je bila. Znali smo da ćemo morati energetski biti na najvišoj razini. Prošli smo tu jednu stepenicu, ali naravno da se ne želimo ovdje zaustaviti. Nadamo se da ćemo dobro analizirati našeg idućeg protivnika i proći dalje', rekao je trener Dinama Damir Krznar dan nakon pobjede nad poljskim prvakom.

'Utakmica protiv Legije je bila najteža i najbitnija utakmica. Ovo je sada veliko rasterećenje za sve. Izborili smo grupnu fazu Europske lige, što je bio jedan od ciljeva, no opuštanja nema. I dalje je osnovni cilj Liga prvaka', napominje Krznar koji se osvrnuo i na ozljedu stopera Rasmusa Lauritsena.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Prvi pregledi nisu optimistični, izgleda da je riječ o ozbiljnijoj ozljedi aduktora, ali da ne skačemo pred rudo, sutra ujutro ide na magnetsku rezonancu pa ćemo više znati', otkrio je trener 'modrih'.

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl

Sreća u nesreći je da se kapetan Arijan Ademi uspješno oporavlja, trebao bi biti spreman za prvu utakmicu protiv Sheriffa, a umjesto Lauritsena će vrlo vjerojatno u paru s Theophile-Catherineom zaigrati Dino Perić.

  • +30
Legia Varšava - NK Dinamo; 3. pretkolo Lige prvaka, 10.8.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Dinamo prvu utakmicu 4. pretkola Lige prvaka protiv Sheriffa igra u utorak od 21 sat u Tiraspolu, dok je uzvrat na rasporedu 25. kolovoza.

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl