BIT ĆE TU JOŠ SVEGA

Zbog njega nema mira u Realu; u Madridu traže način da zadovolje svoju zvijezdu

09.04.2019 u 08:28

Bionic
Reading

U Realu nikad nema mira, a najveći problem u ovom trenutku je Raphael Varane koji želi napustiti 'kraljeve' iako ga u klubu žele zadržati pod svaku cijenu

Povratkom Zinedinea Zidanea na klupu Reala neki igrači koji su željeli otići, poput Isca, promijenili su svoj stav i više ne razmišljaju o odlasku u neki drugi klub. No ima onih koji i dalje žele transfer, a jedan od njih je Raphael Varane.

Svjetski prvak s Francuskom ima ugovor s Realom do lipnja 2022., ali ne taji da se više ne vidi u svlačionici španjolskog velikana.

'On želi otići. Problem je taj što ga Real ne namjerava pustiti. Tamo shvaćaju da će na tržištu teško naći takvog braniča, a netko poput Matthijsa de Ligta košta oko 80 milijuna eura. Real ne želi potrošiti takav novac na stopera kad već ima takvog u momčadi. Sada će mu ponuditi povećanje plaće i nadati se da će to biti dovoljno da ga uvjere da ostane', izjavio je španjolski nogometni novinar Guillem Balague koji je jako dobro upućen oko događanja u Realu.

  • +10
Francuski nogometaš Raphael Varane Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, kao najozbiljniji kupac za Varanea se spominje Mancheter United, a ni francuski reprezentativac nije imun na zov iz Premiershipa.