BLIŽI SE DAN ODLUKE

FIFA odlučuje o sudbini Matea Kovačića; u četvrtak bi se sve trebalo znati...

08.04.2019 u 16:47

Bionic
Reading

Trener Chelsea Maurizio Sarri ne odustaje od Matea Kovačića i javno je rekao kako želi zadržati hrvatskog reprezentativca na Stamford Bridgeu

Sapunica oko nastavka karijere Kovačića dobila je novu epizodu. Hrvatski veznjak otišao je ove sezone iz Reala na posudbu u Chelsea. Naš nogometaš trebao bi se vratiti u ljeto natrag u Madrid, ali on o takvoj opciji ne razmišlja. Londonska momčad rado bi ga zadržala, ali problem je kazna Fife zbog koje Chelsea ne smije u sljedeća dva prijelazna roka raditi transfere.

Chelsea je uložio žalbu, u četvrak će se znati hoće li Fifa ukinuti suspenziju, a ako sve pozitivno završi Kovačić bi mogao ostati u Londonu.

Trener Maurizio Sarri ne skriva da ga želi i dalje u svojoj svlačionici.

'Kovačić je na posudbi, ali jako bih volio da ostane kod nas. Na toj poziciji imamo probleme i samo Jorginha. Po mojem mišljenju Kovačić bi mogao postati jako dobar centralni veznjak. Na toj poziciji preferiram tehnički jake igrače', rekao je Sarri.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uglavnom, u četvrtak je dan odluke, ako Fifa ukine kaznu i dozvoli Chelseaju transfere, Kovačića ćemo i sljedeće sezone gledati u Premiershipu.