OVAKVE IZJAVE JOŠ NISMO ČULI

Mario Mandžukić jedna od glavnih priča u Serie A; evo kako je o hrvatskom napadaču govorio trener Milana

08.04.2019 u 18:16

Bionic
Reading

Mario Mandžukić jedan je od igrača koji se najviše spominje nakon derbija Juventusa i Milana (2:1), ali ne po dobrome

Talijanski sudac Michael Fabbri bit će suspendiran iduća dva kola, a do kraja sezone neće suditi AC Milanu, nakon što je teško oštetio 'rossonere' u derbiju protiv Juventusa. U jednoj situaciji našao se i hrvatski napadač.

Naime, Mario Mandžukić je nogom sjedeći na podu namjerno udario kapetana Milana Alessia Romagnolija. Bivši hrvatski reprezentativac je u tom trenutku imao žuti karton i nova javna opomena značila bi i njegovo isključenje.

Suci na terenu nisu vidjeli Mandžukićev potez, a nisu se oglasili niti iz VAR sobe premda su tv kamere odmah nekoliko puta ponovile spornu situaciju na kojoj se vidi ružan potez bivšeg hrvatskog reprezentativca koji je očito izgubio kontrolu.

Oglasio se i strateg Milana Gennaro Gattuso.

'Bili smo naivni protiv moćne momčadi. Zaslužili smo više, a vjerujem da suci neke stvari nisu vidjeli. Oni su kombinacija kvalitete i sirove snage. Kad je god bila gužva, tražio se Mandžukić. Taj je nezgrapan, kao da se igra s prijateljima u parku.'

  • +9
Serie A, Juventus - Milan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Gattuso je u igračkim danima bio poznat po fajterskom pristupu, ali mu očigledno baš previše ne odgovara kada se takav tip igrača nađe na suprotnoj strani.