LUDEGA LI GRADA

Zadar je gorio! Pogledajte kako su dočekani košarkaši nakon osvajanja Kupa

18.02.2024 u 12:27

Bionic
Reading

Grad košarke Zadar još jednom je pokazao što je ljubav prema jednom sportu i jednom klubu.

Tisuće građana dočekalo je košarkaše Zadra na Narodom trgu i odalo im priznanje za još jedan osvojeni klupski trofej, 21. u klupskoj povijesti.

Zadrani su nakon tri teške utakmice na završnici SuperSport Kupa Krešimir Ćosić kući stigli pjevajući. Grmjele su splitske Gripe od zadarske pjesme nakon pobjede Zadra u četvrtfinalu protiv Splita, pa u polufinalu protiv Cedevite Junior, a eksplozija emocija se dogodila tijekom i nakon finalne utakmice u kojem je pala zagrebačka Cibona.

Navijači Zadra su napunili Gripe do vrha, feštali u dvorani i ispred nje, pratili autobus s igračima tijekom povratka u Zadar, a kako je izgledalo kad su im se na Narodnom trgu pridružili i oni koji nisu uspjeli nabaviti ulaznicu za veliko finale pogledajte sami.

<script type="text/javascript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MXFuLDZqb1csMA=="></script> Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL

Zadarska košarka je blago, baš kao i dubrovački vaterpolo i trajat će dok je Zadra.

Balkon ureda gradonačelnika mjesto je s kojeg pobjednici pozdravljaju navijače, a puni trg motiv svima da KK Zadar omoguće opstojnost.