KOPIRAJU NAS

Košarkaš Zadra Luka Božić: Laska mi usporedba s Livajom, ali...

17.02.2024 u 23:15

Bionic
Reading

Luka Božić upisao se u povijest Kupa Krešimir Ćosić kao prvi igrač s triple-doubleom. Nije to ništa neobično s obzirom na ono što je pokazivao u ovoj sezoni u regionalnoj ligi i domaćem prvenstvu.

Podsjetimo, Zadar je u finalu na splitskim Gripama slavio 68-80 te se izjednačio s Cibonom po broju osvojenih kup trofeja - po devet.

' Jako teška utakmica, finale je posebno za igrati. Zahvaljujem navijačima što su nam priredili domaću atmosferu sve tri utakmice, teško da bismo bez njih postigli ovaj rezultat. Zahvaljujem treneru što ima povjerenje u mene, pomoćnim trenerima koji su pripremili ekipu, fizioterapeutima, kondicijskom treneru. Kad dobro igraš to je poticaj da nastaviš raditi, Bog nagrađuje rad i trud. Fokusirao sam se na ove utakmice, ne bi bilo fer da razmišljam o bilo čemu drugome', rekao je MVP igrač utakmice i najbolji strijelac Luka Božić.

  • +11
SuperSport Kup Krešimir Ćosić: Cibona - Zadar, finale, 17.2.2024.

'Mnoge momčadi kradu naš sistem, uzimaju dosta stvari od nas. Igramo dosta modernu košarku, svi možemo igrati licem, preuzimati, složni smo i teško je igrati protiv takve momčadi. Igrao sam kao da mi je svaka utakmica posljednja. Nismo razmišljali o osvajanju ili doživljavali da bi to bilo sporedno natjecanje, jako nam je drago zbog navijača i nas. Laska mi usporedba s Livajom, ali ne volim se uspoređivati s drugima, svatko je pojedinac za sebe', rekao je Božić nakon novog trofeja.

Finale Kupa "Krešimir Ćosić": Zadar- Cibona 80:68, 17.2.2024. Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAXSport