Šime donio odluku

Vrsaljko raskinuo ugovor s klubom pa pronašao novi posao kod čovjeka koji je Modrića prodao Realu

22.03.2023 u 10:44

Bionic
Reading

Šime Vrsaljko, bivši hrvatski reprezentativac koji je najbolji nogomet igrao na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji, vrlo vjerojatno uskoro bi mogao i službeno objaviti kraj nogometne karijere

Veliki problemi s ozljedama, koji su počeli upravo tijekom Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji, prvo su natjerali Vrsaljka da se u ljeto 2022. - brže nego je planirao - oprosti od dresa hrvatske nogometne reprezentacije, a čini se da je već odlučio čime će se baviti nakon igračke karijere.

Poznato je kako je Vrsaljko zbog problema s ozljedama raskinuo ugovor s grčkim Olympiakosom (upisao je samo tri nastupa!) i trenutačno je bez kluba. Zapravo, doznaje se kako još nije donio konačnu odluku o nastavku karijere. Ali je zato donio odluku što čime će se baviti i nije želio gubiti vrijeme…

Naime, na poznatoj internetskoj stranici Transfermarkt, koja prati tržište nogometnih transfera, ime Šime Vrsaljka može se pronaći u na listi poznate menadžerske agencije Universal Twenty Two kojoj je vlasnik Vlado Lemić, bivši srpski nogometaš koji danas kotira kao jedan od najboljih menadžera u ovom dijelu Europe.

Uostalom, upravo je Lemić prodao Luku Modrića u Real Madrid, a legendarni hrvatski veznjak – o kojem je dotad brigu vodio Zdravko Mamić- od tad je cijelo vrijeme u njegovoj agenciji.

U svakom slučaju Vrsaljkovo ime našlo se među licenciranim menadžerima, a također je poznato kako spomenuta agencija poslove s hrvatskim nogometašima vodi preko posrednika Davora Ćurkovića.