IZLANUO SE

Nakon ove izjave sve je jasnije da Luka Modrić i Carlo Ancelotti neće više zajedno

22.03.2023 u 09:23

Bionic
Reading

Reprezentacija Brazila odigrat će u subotu 25. ožujka (23 sata) gostujuću prijateljsku utakmicu protiv najvećeg iznenađenja Svjetskog prvenstva u Katru, Maroka

Na svom putu do bronce Vatreni su prvo odigrali 0:0 s Marokom u grupi, a potom ih dobili 2:1 u utakmici za treće mjesto, dok su Brazil izbacili u četvrtfinalu nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca (1:1, 4:2).

Uoči ogleda s Marokom golman brazilske reprezentacije i Manchester Cityja Ederson bio je gost konferencije za medije i potvrdio da je sve izvjesnije tko će biti novi brazilski izbornik:

'Pričao sam o tome s Casemirom, Viniciusom i Militaom. Mogu samo reći da je izuzetno velika vjerojatnost da će Carlo Ancelotti postati naš novi izbornik.'

Do sada se ova priča vrtjela po medijima, informacije brazilskih novinara o nasljedniku Titea prenosili su svi svjetski mediji, no ovoga puta Ancelottijevo ime glasno je izgovorio netko iznutra.

Dok stvari ne budu kristalno čiste reprezentaciju će voditi Ramon Menezes, izbornik mlade reprezentacije. 

Kako je svojevremeno Ancelotti rekao da će iz Reala samo ako ga oni tamo ne žele, a taj trenutak je došao, uz ovu Edersonovu izjavu sve smo bliže potvrdi velike vijesti.

Nije zgorega spomenuti da je nedavno Ancelottijev agent Frank Trimboli bio u Brazilu.

Čeka se samo kraj sezone, koju bi Ancelotti mogao spasiti osvajanjem naslova pobjednika Lige prvaka, jer na nacionalnoj razini sve je na strani i u rukama Barcelone.  

Nakon ove Edersonove izjave sve je jasnije kao Luka Modrič, makar i ostao u Realu, i Carlo Ancelotti više neće surađivati.