ŽALE LI ZA BILIĆEM?

Vlasnici West Hama u strahu zbog bijesnih navijača; ovo se još nikada nije dogodilo!

12.03.2018 u 13:13

Bionic
Reading

Vlasnici engleskog nogometnog prvoligaša West Ham Uniteda David Gold i David Sullivan dobit će dodatnu zaštitu u svečanoj loži na sljedećim domaćim utakmicama, a na Olimpijskom stadionu u Londonu bit postavljene i više barijere te će biti angažirano više policijskih djelatnika

Sve je eskaliralo nakon što su nezadovoljni navijači 'čekićara' tijekom subotnjeg 0:3 poraza od Burnleya u nekoliko navrata upadali na teren te se željeli obračunati s vlasnicima zbog loših rezultata ove sezone. Zbog serije loših rezultata i poraza ove sezone je klub napustio hrvatski trener Slaven Bilić, kojem je uručen otkaz, ali nakon toga pomaka na bolje nema.

Stoga je i razumljivo nezadovoljstvo navijača.

Naime, navijači West Hama nezadovoljni su i zbog preseljenja s Upton Parka, stadiona na kojemu je klub bio domaćin od 1904. do 2016. godine, na Olimpijski stadion. Upravo o tom je tijekom svog mandata govorio i Bilić, ali puno veći kapacitet novog stadiona i zarada od ulaznica ipak su – pobijedili.

Tijekom subotnjeg poraza od Burnleya, nakon kojega je West Ham pao na 16. mjesto ljestvice, Sullivan je pogođen kovanicom u lice pa su on i Gold morali iz sigurnosnih razloga ranije napustiti stadion. Sličan incident na engleskim stadiona ne pamti se u novijem razdoblju engleske Premier lige.

  • +5
Slaven Bilić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia