napravio pogrešku

Iskreni Slaven Bilić Englezima otvorio dušu: Trebao sam otići!

27.02.2018 u 10:06

Bionic
Reading

U intervju za BBC Slaven Bilić je priznao da je napravio pogrešku što nije otišao iz West Hama nakon dvije uspješne sezone, već je ostao na početku treće i zatim dobio otkaz...

Naš bivši izbornik još uvijek je bez novog angažmana nakon što je tijekom jeseni dobio otkaz u londonskom klubu, zbog serije loših rezultata s West Hamom na početku ove sezone Premiershipa.

  • +5
Slaven Bilić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je i dalje vrlo cijenjen u Engleskoj hrvatski strateg pravu poslovnu ponudu tek treba dobiti, a danas priznaje da je napravio pogrešku dok je bio na čelu 'čekićara' zbog koje je najvjerojatnije trenutno bez posla.

'Prve dvije sezone vidim kao veliki uspjeh i jako sam ponosan na njih. U prvoj smo oborili mnoge rekorde, a u drugoj smo imali puno problema s brojnim ozljedama i promijenom stadiona, ali sa svime smo se dobro nosili,' izjavio je Slaven Bilić za BBC pa dodao:

'Iskreno, mislim da sam trebao napustiti klub nakon druge sezone. U trećoj nisam startao od nule, nego sam već bio u minusu jer smo imali tri gostujuće utakmice na otvaranju Premiershipa, a mnogi igrači nisu prošli pripreme zbog ozljeda i operacija.'

'Završilo je kako je završilo. Bez alibija i isprika, ali kad danas pogledam neke bih stvari napravio drukčije,' zaključio je naš trener koji će do ljeta morati pričekati na novi angažman.