novi incident

[VIDEO] Nakon divljačkog ispada njenog brata, Amerikanka šokirala Ivanu Habazin novim primitivizmom

08.01.2020 u 14:00

Bionic
Reading

Ivana Habazin i Claresse Shields bile su na sučeljavanju uoči borbe koja se održava u noći s petka na subotu, a njihov novi susret ponovno nije prošao mirno

Bliži se borba naše Ivane Habazin i Amerikanke Claresse Shields koji se trebala održati još prije tri mjeseca, ali je otkazana zbog divljačkog ispada Claressinog brata. Podsjetimo, on je napao i teško fizički ozlijedio Ivanina trenera Jamesa Alija Bashira dok su djevojke bile na vaganju.

Nakon što su se strasti malo smirile dogovoren je novi datum pa će djevojke snage odmjeriti u noći s petka na subotu. Novo sučeljavanje donijelo je i novu dramu, odnosno novi primitivni ispad, ovoga puta od strane same američke boksačice.

'Izgledaš kao da namjeravaš nešto napraviti. Hajde, izazivam te! Što nam govori tvoj pojas? Jooj da, pa ti nemaš pojas. Nešto si mi tiha', provocirala je Shields.

Ivana joj je odgovorila da ima jeftine fore, na što je Shields odvratila da je Ivana jeftina.

'Mogu biti jeftina, ali ti nisi baš pametna', odgovorila joj je Ivana što je posebno naživciralo Shields koja je sve okrenula na rasizam i počela još jače vrijeđati našu boksačicu:

'Zašto? Zato što sam crna? Išla sam na fakultet! U cijelom životu nisam vidjela gluplju osobu. Ošamarila bih je, ali bi vjerojatno otrčala na avion i pobjegla kući. Bojim se boriti protiv nje. Bojim se za svoj život. Razbit ću joj čeljust', prijetila je Amerikanka čak i nakon što je Ivana otišla s pozornice.