skandal u sad-u

Ivana Habazin nakon svih šokova potvrdila povratak kući, a napadnuti trener morat će na još jednu operaciju

06.10.2019 u 08:20

Bionic
Reading

Trebao je to biti meč života i najveća prilika u profesionalnoj boksačkoj karijeri za našu najbolju boksačicu. No, sve se za Ivanu Habazin na službenom vaganju pretvorilo u pravu noćnu moru kada je njezin trener Ali Bashir divljački napadnut, hospitaliziran i operiran.

Zbog svega toga, ali i podmetanja koja su se događala i prije meča, Ivana Habazin jednostavno je morala otkazati meč za WBO i WBC titule!

I kako kaže, nije bilo tog novca, iako su joj ga nududili, da se meč održi.

World Boxing Council (WBC) se vrlo brzo obratio javnosti nakon nezapamćenog incidenta u boksu, koji se dogodio u američkom Flintu, inače rodnom gradu Ivanine nesuđene protivnice Claresse Shields. Kaos je nastao kada su se, kako piše ugledni BoxingScrene, poriječkali Bashir i sestra Claresse Shields.

Sumnja se da je krivac za incident brat Claresse Shields, koji je u tom trenutku nasrnuo na Bashira s leđa i snažno ga udario. Ivanin trener je hladno nokautiran s očito vrlo ozbiljnim ozljedama. Helikopterom je odvezen u bolnicu i kasnije operiran.

'Samo želim reći da je moj trener James Ali Bashir dobro. Kirurški zahvat koji je odrađen je prošao dobro a i trener je dobro. Za nekoliko mjeseci imat će još jednu operaciju jer moraju napraviti korekciju. No to je to. Uskoro se vraćam kući. Hvala svima na podršci', poručila je Ivana Habazin putem svoje Facebook stranice.