mršavi bod

[VIDEO/FOTO] Razočarani Nenad Bjelica pokušao je pronaći razloge katastrofalnog kiksa: Više od ovog nismo zaslužili...

01.05.2022 u 21:00

Bionic
Reading

Osijek je u 33. kolu Hrvatski Telekom Prve lige pred svojim navijačima u Gradskom vrtu neočekivano odigrao 2:2 s Istrom 1961. Momčad Nenada Bjelice ovim se remijem najvjerojatnije oprostila od borbe za naslov prvaka

'Nismo zadovoljni s bodom jer očekivali smo sva tri. Dobro smo ušli u utakmicu, imali smo 2:0, ali nakon što se u ovako važnoj utakmici primi dva gola naravno da se teško vratiti', rekao je odmah nakon utakmice trener Osijeka Nenad Bjelica.

Razumljivo, bio je Bjelica razočaran nakon ovog kiksa, pokušao je pronaći razloge ovog posrtaja njegove momčadi...

'Pokušavali smo na sve moguće načine, promijenili smo sustav, uveli nove napadače, stvarno bili ofenzivni, ali moramo priznati kako je ovaj rezultat realan. Više od ovog nismo zaslužili... Dogodio se veliki grč nakon što vodiš 2:0 i dođe na 2:2, izmjene su donijele agresivnost. Nemam baš nešto prigovoriti svojoj momčadi, dali su sve od sebe', analizirao je Nenad Bjelica.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +19
NK Osijek - NK Istra 1961, HT Prva liga, 1.5.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL

Problem? Imao je Osijek nakon 12 minuta igre vodstvo 2:0, a onda primio dva gola iz prekida. I do kraja nije uspio zabiti...

'To je naš problem čitavog proljeća, ali Bože moj to je nogomet, moramo raditi na tome. Moramo izanalizirati i vidjeti tko je tu pogriješio, teško je u tim gužvama vidjeti tko je nešto kriv. Eto u ovoj utakmici dva prekida su dovela do dva gola i nismo se do kraja vratili u vodstvo', razmišlja Bjelica.

U sljedećem kolu Osijek dolazi u Maksimir u goste Dinamu...

'Treba se sada fokusirati na prvu sljedeću utakmicu, protiv Dinama u nedjelju. Dobro ćemo pripremiti momčad, pokušati tamo pobijediti i zadržati šanse za vrh ljestvice', zaključio je trener Osijeka.

NK Osijek - NK Istra 1961 2:2 izjave trenera Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport

S druge strane, trener Istre 1961 Gonzalo Garcia nije skrivao zadovoljstvo.

'Moram biti zadovoljan, rezultat je odličan pogotovo nakon što smo već poslije 12 minuta utakmice imali dva gola zaostatka. Moram biti sretan, velik je ovo rezultat za nas', kazao je Garcia.

NK Osijek - NK Istra 1961 2:2 sažetak utakmice Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport
Standings provided by SofaScore LiveScore