a sada po konačni uspjeh

[VIDEO/FOTO] Poruka strijelca Rijekina gola, Ivana Lepinjice itekako će odjeknuti među Armadom: Jedva čekam uzvrat...

19.08.2021 u 22:46

Bionic
Reading

Nogometaše Rijeke sekunde su dijelile od pobjede nad PAOK-om na gostovanju u Solunu, ali je prva utakmica doigravanja za Konferencijsku ligu završila 1:1 te će Riječanima za plasman u grupnu fazu ovog natjecanja biti potrebna pobjeda za tjedan dana u uzvratu na Rujevici.

Bio je PAOk bolji, dominantniji, opasniji, ali jednostavno nije znao ugurati loptu iza Prskalovih leđa.

No, zato je to, u jednom od rijetkih pokušaja, uspjelo Ivanu Lepinjici, koji je prekrasnim udarcem u 33. minuti dvoboja matirao Paschalakisa.

'Moj gol? Ma neki odbijanac, dupli pas, šut i... Ušla je', skromno je rekao Lepinjica.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'U finišu smo već bili i lagano umorni, stiskali su nas i nije bilo lako. PAOK je odlična momčad, jaka na lopti. Svi, počevši od vratara, i znaju i žele igrati. Ali već smo im u Solunu nekoliko puta napravili šanse i zabili gol. Mislim da ćemo i na Rujevici moći igrati s njima. Ova utakmica je tek završila, a jedva čekam uzvrat', izjavio je Lepinjica, čije riječi prenose 24 sata.

Uz poruku koja će doći do onih do kojih treba.

'Navijači, napunite stadion. S vama je sve lakše'.

Nažalost, u samoj završnici, nakon posljednjeg ubačaja iz kuta, PAOk je ipak uspio zabiti za konačnih 1:1. No, i taj bi rezultat Tomić i igrači potpisali uoči uzvrata na Rujevici.

  • +15
PAOK - Rijeka, play-off Konferencijske lige, 1. utakmica Izvor: Pixsell / Autor: Motionteam/PIXSELL