TEMPERAMENTNI CRNOGORAC

Veselin Vujović teško uvrijedio domaćine u Svetom Martinu; što mu je ovo trebalo?

22.01.2018 u 13:17

Bionic
Reading

Slovenska rukometna reprezentacija zaista neće po dobrome pamtiti Europsko prvenstvo i sve šokove koje su doživjeli. Osim dramatičnih utakmica i izgubljenih bodova protiv Makedonije i Njemačke slovenski izbornik Veselin Vujović sada ima novi problem zbog kojeg je opet nekoga - uvrijedio

Naime, nakon poraza u Varaždinu od Danske – gdje igraju drugu fazu Europskog rukometnog prvenstva - jasno je kako Slovenija nema šanse za plasman u polufinale. No, Vujoviću problem predstavlja prevelik razmak između utakmica koje ih još čekaju, protiv Španjolske i Češke, pa je stoga zamalo napravio potez kakav dosad nije viđen. Naime, u razgovoru sa slovenskim novinarima u Svetom Martinu na Muri gdje su smješteni, kako prenosi slovenski Dnevnik.si, ozbiljno je razmišljao da sve igrače pusti doma na jedan dan.

'Između utakmice protiv Danske i Španjolske imamo tri dana odmora. Nikada u karijeri, ni kao igrač ni kao trener, tako dugu pauzu na velikom natjecanju nisam imao. Ne znam što da radimo u toj vuko**bini, Bogu iza nogu, San Martinu ili tako nešto. Razmišljao sam pustiti igrače na jedan dan kućama jer smo ionako blizu slovenske granice, ali sam se predomislio', kazao je temperamentni Crnogorac Vujović, uvrijedivši tako ničim izazvan domaćine, nakon čega se smirio i ozbiljnim tonom dodao:

'No dobro, isto nam je kao i ostalim reprezentacijama, nismo ni bolji ni lošiji od drugih. Nisam znao kako bi igračima ispunio dan, potonuli su emocionalno nakon poraza od Danske. Kao da su im potonule sve lađe. Rekao sam im da izgledaju kao auto bez goriva pa sam ih odveo na benzinsku tj. u dvoranu na trening kako bi napunili rezervare', dodao je slikovito Vujović.

No, njegovo ruganje Svetom Martinu na Muri, međimurskom mjestu kojem nije znao pravo ime te ga usput još nazvao vuko**binom - ipak je postala vijest dana. S Vujovićem, koji je imao obračuna sa sucima te je čelne ljude EHF-a nazvao pogrdno 'debilima' očito nikada nije dosadno.

  • +3
EP u rukometu: Slovenija - Danska Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL