agonija velikana

Makedonija u očaju zbog Kire Lazarova: Ovo je još i gore od poraza!

22.01.2018 u 09:58

Bionic
Reading

Makedonski izbornik Raul Gonzalez priznao je kako Kiril Lazarov zbog ozljede koljena najvjerojatnije više neće igrati na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj, što je težak udarac za ekipu koja se još uvijek bori za plasman u polufinale...

Makedonci su doživjeli katastrofalan poraz 31:20 protiv Španjolske ove nedjelje u Varaždinu, ali to nije najgore što im se dogodilo.

  • +3
EP u rukometu: Španjolska - Makedonija Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Naime, iz igre je tijekom utakmice izašao legendarni Kiril Lazarov zbog ozljede desnog koljena, a prizor 37-godišnjaka kako drži led na bolnom mjestu zabrinuo je navijače ove reprezentacije.

Na njihovu žalost, izbornik je nakon susreta potvrdio loše vijesti.

'Mislim da Lazarov neće moći igrati u sljedeće dvije utakmice. Najvjerojatnije smo ostali bez njega do kraja turnira. Ozljeda ne izgleda dobro. To je veliki problem za nas, jer cijelu igru baziramo na ovom igraču i bit će jako teško dalje,' priznao je Raul Gonzalez.

Podsjetimo, Makedonci su u drugi krug natjecanja ušli kao vodeća momčad u skupini nakon trijumfa nad Slovenijom i remija s Njemačkom. Poraz od Španjolske bio je korak nazad, ali trijumfima protiv Češke i Danske još imaju šansu proći u polufinale.

No, bez svog rukometnog velikana, igrača koji je već godinama najbolji strijelac na svim velikim natjecanjima, teško će se nositi s onima najboljima. Nažalost, možda je utakmica sa Španjolskom bila i posljednja reprezentativna u kojoj smo gledali Kiru Lazarova na velikoj rukometnoj pozornici...