s konja na magarca

Veselin Vujović nakon više od godinu dana pauze vraća se trenerskom poslu; njegov je izbor mnoge iznenadio

03.01.2021 u 16:41

Bionic
Reading

Bivši trener rukometaša PPD Zagreba Veselin Vujović (59) pronašao je novi klub, a prema pisanju medija iz BiH potpisao je petomjesečni ugovor s banjalučkim Borcem...

Veselin Vujović je i bivši izbornik slovenske rukometne reprezentacije, a zadnji trenerski posao imao je momčadi PPD Zagrebu do rujna 2019. godine. Tada je odstupio iz osobnih razloga te više od godinu dana nije imao angažman.

Preuzimanje momčadi Borca za mnoge je veliko iznenađenje jer Vujović je u karijeri vodio velikane poput Ciudad Reala, Barcelone, Vardara i Zagreba, bio je izbornik u Srbiji, Sloveniji i Makedoniji...

Na klupi aktualnog prvaka BiH, a trenutno drugoplasirane momčadi tamošnjeg prvenstva, Crnogorac će zamijeniti Mirka Mikića, koji ostaje u stručnom stožeru.

'Klub je bio zadovoljan Mikićevim radom, ali u razgovoru s njim zaključili smo da momčadi treba još renomiraniji stručnjak za ostvarenje ambicija u domaćim i europskim natjecanjima. Veselin Vujović nam nije postavljao neke velike zahtjeve, a za klub je ponosan što je dobio bivšeg sjajnog rukometaša i uspješnog trenera', rekao je predsjednik Borca Saša Kondić.