neočekivana odluka

Šok u redovima PPD Zagreba; Veselin Vujović više nije trener 'zagrebaša', poznato je i zašto odlazi...

  • Autor: Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 22.05.2020 13:09
  • Objavljeno 22.05.2020 u 12:07
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Miso Lisanin / Zuma Press / Profimedia

Iz kluba su na društvenim mrežama objavili kratku vijest: Zbog osobnih razloga Veselin Vujović je odstupio s ove pozicije te napušta Zagreb. Želimo mu sreću u budućem radu...

Prije samo tri dana trener rukometaša PPD Zagreb Veselin Vujović vratio se u Zagreb te nastavio treninge s prvom momčadi. Nije bilo lako, posebice jer su morali raditi pod strogim pravilima ponašanja u uvjetima pandemije koronavirusa.

Sve do danas sve se činilo u redu, a onda je iz kluba na društvenim mrežama osvanula šokantna objava.

'Veselin Vujović više nije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb! Zbog osobnih razloga je odstupio s ove pozicije te napušta Zagreb. Želimo mu sreću u budućem radu! Hvala Vuja', stoji u objavi RK PPD Zagreba.

Veselin Vujović se u rujnu prošle godine iznenada vratio na klupu PPD Zagreba na kojoj je bio od 2014. do 2016. godine. U redovima 'zagrebaša' nadali su se kako će s Vujovićem graditi momčad koja bi bila konkurentna u elitnom izdanju Lige prvaka koja kreče ove jeseni, no sada su ti planovi pali u vodu i klub mora potražiti novog stratega za sljedeću sezonu.

'Nažalost zbog osobnih razloga i privatnog problema kojeg ne mogu riješiti odsustvom iz Srbije, moram napustiti Zagreb', kazao je Veselin Vujović i nastavio:

'Žao mi je što napuštam Zagreb, ali na dva mjesta ne mogu biti u isto vrijeme. Kada riješim problem koji imam, ukoliko RK PPD Zagreb to bude htio, ja ću se rado vratiti. Zahvaljujem vodstvu kluba na razumijevanju i žao mi je što sam ih doveo u nezahvalnu poziciju ovom svojom odlukom. Nadam se da je igračima rad sa mnom koristio u njihovom napretku. Pratit ću ih svakako i navijati za njih ali i za klub. Meni je Zagreb drugi dom i ukoliko situacije budu dozvoljavale ja sam uvijek spreman za povratak', zaključio je na odlasku Veselin Vujović.