OPASNE SCENE

Ubojiti Filip Hrgović zamalo prouzročio tragediju u ringu: Izgledalo je kao da je gotovo umro

26.09.2020 u 22:57

Bionic
Reading

Filip Hrgović je u Danskoj uz sebe imao svog zagrebačkog trenera, Yousefa Hasana. 'Juki' je s njim radio cijelu ovu godinu, budući da su okolnosti u svijetu dovele do toga da nije uz sebe mogao imati Pedra Diaza te su njih dvojica zajedno pripremili taktiku za ovaj meč

I upravo prema dogovoru je posao i odrađen

'Svaka mu čast, odradio je upravo onako kako sam htio i kako je on htio. Prva runda bila je zagrijavanje, druga je donijela ružan nokaut. Prvo sam se veselio, a onda sam uletio unutra i vidio kako čovjek ne može doći do zraka. Izgledao je kao da je gotovo umro. Srećom, probudio se i otišao u bolnicu, čini se da je dobro', rekao je Hasan odmah nakon meča za RTL televiziju dodavši nešto o udarcu kojim je 'El Animal' završio posao'.

'Uvijek sam govorio da Filip ima bombu u rukama, a u posljednje vrijeme mu je posebno ta desna jaka. Očekivao sam nokaut u drugoj rundi, to sam i najavljivao. To sam mu rekao i prije nego smo krenuli iz Zagreba. Sve nam se pogodilo. Vraćamo se kući sretni s pobjedom. Sad smo još iskusniji, znamo da smo u formi i da nismo bez rezultata radili deset mjeseci', prenosi Fight Site.

Vremena za slavlje neće biti puno, budući da je Filip najavio dva meča do kraja godine, a prvi od njih trebao bi uslijediti već idućeg mjeseca. Planiranog protivnika, Rydella Bookera, dobro poznaju, budući da je Filip u Americi sparirao s njim, no isto tako i zbog toga što je on zapravo trebao biti protivnik već u ovom meču.

'Nećemo puno slaviti. Poznajući Filipa i mene, vjerojatno ćemo sad otići pojesti neki nezdravi sendvič. Onda ćemo otići kući, odmoriti dva ili tri dana pa idemo u lov na Bookera. Neće se ništa promijeniti u pripremama jer smo se za Bookera pripremali već sada. On je već sad trebao biti protivnik pa se nešto promijenilo. Meč je u Americi pa će biti dalji put, no ako će Filip ovako boksati, Bookera također čeka nešto ružno', najavio je Hasan, koji je vrlo ponosan na rezultat svog boksača.