PANIKA U MADRIDU

U Realu je situacija alarmantna; ovakve stvari uništavaju momčad i svi se pitaju tko je sljedeći?

08.01.2019 u 09:37

Bionic
Reading

U Realu je opsadno stanje, ne samo da su rezultati loši i da je forma glavnih zvijezda na niskoj razini, nego ozljede konstatno oslabljuju momčad – van stroja je i Toni Kroos

Nova ozljeda u 'kraljevskom klubu'. Toni Kroosu nastradao je mišić protiv Real Sociedada i nakon obavljenog liječničkog pregleda neće biti na raspolaganju tri tjedna, protiv Leganesa u kupu te u prvenstvenim dvobojima sa Betisom i Sevillom.

Njemački veznjak tako se pridružuje na tribinama Marianu, Asensiu, Baleu i Llorenetu koji su ranije van stroja, a koliko je situacija alarmantna najbolje pokazuje da je to 31. ozljeda u svlačionici u zadnjih pet mjeseci (čak 17 igrača pretrpjelo je ozljedu mišića).

Veliki je to problem za sadašnjeg trenera Solarija, ali i bivšeg Lopeteguija koji također nikako nije mogao raučunati na sve najbolje.

Kroos je ove sezone već odigrao 23 utakmice, više od dvije tisuće minute, a sada je taj težak ritam došao na naplatu. Prava je to katastrofa za Real koji u prvenstvu zaostaje čak deset bodova za vodećom Barcelonom, a navijači i svi u klubu s pravom strahuju i pitaju se tko je sljedeći?

  • +8
La Liga, Real Madrid - Real Sociedad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia